Hazırlık Maçı | Slovenya 0-1 Türkiye | M.S | 5 Haziran | ATV

kebapçı bize gelirse burak ıda getirir yanında yıllık 2.5 milyon eurodan sözleşme imzalatır bizde gene kanser oluruz

Gruplarda haşamat oluruz gibi geliyor bana. Umarım öyle olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fransız milli takımı

veya

Fransa milli takımı

ne farkı var ki

Brezilyalı milli takımı demiyoruz misal

İlla biri yanlış kullanım olacaksa 1.seçenek olabilir

Sadece takım adı kullanıyorsan Türkiye, Fransa, - Turkey, France vb.

Ama 'milli takım' tamlamasıyla beraber kullanıyorsan Türk Milli Takımı, Fransız Milli Takımı, Turkish National Team, French National Team

Brezilya ve Arjantin gibi ülkeler için de Avrupa dillerinde Brasilien, Argentinien ifadeleri kullanılır. Biz de tam o karşılık yok.

Kargalar FT'ye feci giydiriyor. Adaletsiz falan diyorlar. Valla bir Terimci olarak katılmamak elde değil. Cenk'in kenarda oturması , Burak'ın ilk 11 oynaması futbola ihanettir maalesef

Arda milli takımda çok itici top oynuyor yahu

O kadar yavaş oynayıp yavaş hareket ediyor ki deli ediyor beni

Kimse uyarmıyor mu biraz hızlı hareket et be kardeşim.

Dünyayı ben yarattım triplerine giriyor milli takımda

Selçuk berbat oynadı yahu git gide daha bi sorumluluktan kçan adam oldu biz böyle hayat etmediydik şampiyonada bi keriz bulur iteleriz diye düşünmüştük :(

Sadece takım adı kullanıyorsan Türkiye, Fransa, - Turkey, France vb.

Ama 'milli takım' tamlamasıyla beraber kullanıyorsan Türk Milli Takımı, Fransız Milli Takımı, Turkish National Team, French National Team

Brezilya ve Arjantin gibi ülkeler için de Avrupa dillerinde Brasilien, Argentinien ifadeleri kullanılır. Biz de tam o karşılık yok.

İlla o şekilde kullanmak zorunda değilsin.

American national team yerine de daha çok US national team denir mesela.

Hiçbiri kullanılmasa bile senin de dediğin gibi dilimizde bazı karşılıklar olmadığı için Türkiye milli takımı da denebilir.

Bunda bir sorun yok.

Brezilya milli takımı deniyorsa Türkiye milli takımı da denir.

Kaldı ki ben Türk milli takımı da diyorum Türkiye milli takımı da bir farkı yok, arkadaş oradan atlayıp düzeltme ihtiyacı duydu niyeyse.

Hatta milli takım yerine ulusal takım diyenler de var.

O da olur.

Ne güzel dilimiz var, o olmaz bu olmaz diye kısıtlamaya ne gerek var.

Kargalar FT'ye feci giydiriyor. Adaletsiz falan diyorlar. Valla bir Terimci olarak katılmamak elde değil. Cenk'in kenarda oturması , Burak'ın ilk 11 oynaması futbola ihanettir maalesef

Yahu sanki adamlarda 20 tane kaliteli yerli var.

Oğuzhan, Cenk, Töre ve Frei

Töre cezalı
Frei Bejekede doğru dürüst şans bulmuyor
Oguzhan oynuyor
Cenk uzun süredir oynuyor ancak son maçlarda oynamadı

Olcay ve İsmail gibiler oynadığında neden oynuyorlar diye aglayanlarda aynı kişiler

CkNczrjWYAIxkXW.jpg

Tinerciler miy miy yapmasınlar arkadaş. Yok o oyuncum niye almadın bunu niye almadın. Mesele milli takım mı yoksa kargaların egosunu tatmin etmek mi ?

Yahu sanki adamlarda 20 tane kaliteli yerli var.

Oğuzhan, Cenk, Töre ve Frei

Töre cezalı
Frei Bejekede doğru dürüst şans bulmuyor
Oguzhan oynuyor
Cenk uzun süredir oynuyor ancak son maçlarda oynamadı

Olcay ve İsmail gibiler oynadığında neden oynuyorlar diye aglayanlarda aynı kişiler

Klasik bjkliler işte

Dünya sanki bunların altını oymaya çalışıyormuş gibi acıtasyon yapıyorlar ama Cenk konusunda haklılar.

Geri
Üst Alt