Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.998
- 2.276
- 1.948
İkiside sıkıntı oldu ondan yazdım2 tane fln kaptırmıstır max
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkiside sıkıntı oldu ondan yazdım2 tane fln kaptırmıstır max
Sut çekecek mecali yok. Kendi ağzıyla söyledi zaten yavasim filan diyeMertens frikikte topun başına geçince baraja takılacağını bilmeyen var mıydı. Adam 14 yaşındaki çocuk gibi şut çekiyor
Git elini yüzü yıka kendine gel.angelinyo
Bu durumunu duzeltebilecegimizi hiç zannetmiyorum. İnşallah üzmez biziiyi topcuda bu sinirle oynanmaz
Aynen 5 e her türlü vereceklerUlan Rashica gelmesin diyen yok, Rashica 10 milyona gelmesin diyen var. Dram yaratmayalım
Hocam kerem gerçekten sıkıntı icardiye asistler yaptı diye bazı defoları görünmezden geldi. Bir insan her topu ayağına aldığında araya pas denermi messi bile maç içinde bu kadar imkansız pas denemelerinde bulunmuyor ki messi den bahsediyoruz.Keremin topu kaptırdığı yerler büyük sıkıntı geçen sezonda hep aynısını yaptı skor gelince farkedilmedi
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi bi dayak yemesi lazımBu durumunu duzeltebilecegimizi hiç zannetmiyorum. İnşallah üzmez bizi
İkiside değil bence yokluktan onlar kullanıyor.Okan burugun otoritesi tartısılmaya acılacaktır
bu takımın frikikcisi mertens mi kerem mi
ona karar versin