Hazırlık Maçı | Sturm Graz 2-0 Galatasaray | MS | 18 Temmuz | GS TV

Angelinho Kerem ve zaniolo gibi adamlar olduğu için bizim orta üçlü çok güçlü olması lazım..tempo lazım hız lazım.canavar gibi üçlu köy orta sahaya bak keyfine..yani toreriranin yanına

Bu arada keremle beraber oynayacak kanatda şart bize.ketemin ne yapacağı belli degil

zalgris sonrası muhtemel rakibimiz kim veya kimler

Maçta VAR mı var? Niye bayrak pozisyondan sonra kalkıyor?

taraftar musleraya asik

Midso berkandan cok daha iyi şu an.berkan daha yeni gol yediriyordu muslera cikmasa

Yavas yavas dogru analizler gelmeye basladi. Ilk bu mac degil onceki mactada Midtsjo en az 1 adim ve cok net daha iyiydi. Insanlar biraz taktigi icin goze batiyor olabilir tabi. Biraz dikkatli izlendiginde Berkan'in seviyesinin en fazla Kupa'da rotasyon oyuncusu olacagini gorebilir herkes bir de yerli durumu iste. Her donem olan kontenjandan kendisi.

Torreira yok,fred yok,joao gelix ve icardi yok.ona rağmen fena değiliz

Oyunu rakip yarı sahada oynamadığımız sürece Mertens 10 kişi oynatıyor takımı.

Yavas yavas dogru analizler gelmeye basladi. Ilk bu mac degil onceki mactada Midtsjo en az 1 adim ve cok net daha iyiydi. Insanlar biraz taktigi icin goze batiyor olabilir tabi. Biraz dikkatli izlendiginde Berkan'in seviyesinin en fazla Kupa'da rotasyon oyuncusu olacagini gorebilir herkes bir de yerli durumu iste. Her donem olan kontenjandan kendisi.
Ben berkani çok beğenmiyorum,idare eder biri

Kerem pas istiyor, atılınca kaptırıyor orta sahada, tehlikeli atak olarak dönüyor bize. Topu beklememeli

Geri
Üst Alt