Hazırlık Maçı | Sturm Graz 2-1 Galatasaray | MS | 9 Temmuz | Spor Smart

Abdulkerim çıkışlarda sevdim baya - ama bazen hızlı çıkış yapıyor, arkasına sarksa sıkıntı olur - ama top kullanamsı açısından baya beğendim.

Emre Akbaba - beni şaşırtacak derecede diri bu maç özelinde , geri geliyor , top alıyor , dağıtıyor vs vs.. devamlılık olursa net.

Morutan - sıkıntı var hala biraz ama az bir şey ortasahada taylan ve yataçın yakınlaşmamasından , top alınca 3 4 kişi içinde kalıyor - kötü nokta olarak hep aynı çalımı deniyor.

Aytaç - taylan sturm grazsın nadir 1-2 gelişinde gene önelerinden adam geçerken izliyor.

Oğulcan forvet kafasını anlam veremedim. Eren Aydın falan niye koymadı Okan hoca ilginç geldi bana

Emin kendini epey geliştirmiş Işık Kaan da aynı seviyedeyse emin ile birlikte stoperi yedeklerlerler rahatlıkla

Nelsson Abdülkerim iyi bir ikili olabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

- Morutan biraz güçlenmiş ama hala çok yetersiz
- Emre Akbaba nın daha kampın ilk maçında bu kadar hazır olması çok umut verici
- Emin topla ilişkisini geliştirmiş
- Omar dökülüyor
- Anholt kalitesini konuşturdu. Temposu da iyi
- Abdülkerim oyun tarzı zaten Marcoa ya benzer. Çabuk uyum sağlayacak gibi

Bazi yerli oyuncularin ilk mactan gecer not almalari olumlu

Yerli oyunculara sezon icerisinde ihtiyacimiz olacak

Emreakbaba
Emin bayram
Takımın en iyileri çok net.
Abdulkerim ve pva iyi
Diğerleri yetersiz. Kılınç hiçnirzaman ben burdayım demiyor gönderilmeli. Omar berbat. Aytaç vasat, morutan umut vermiyor kiralık gönderin gitsin.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EuhgYAFWgAs-GCa.jpg

Emin’in oyun görüşü çok sıkıntılı. Okan’ın bomboş çıkıp aldığı topu uzaklaştırmayı denedi.

Bir topta da Okan’a basıyor rakip , üç adım yukarı atsa Okan bomboş verecek rakibin arkada dümdüz bekledi

Sheytan diyorki yabanci siniri lobisi yap Emin-Abdulkerim tandemiyle ligi silindir gibi ez :erkut::erkut::erkut:

Morutan’da çok durağan kaldı ama arkada Omar , önde Oğulcan yanında Taylan çok birşey beklememek lazım. Gene de kendi kalitesinin altında çok basit oynamaya çalıştı

10 dakika falan izledim ama Omar cidden aksıyor yani bize kesinlikle sağ bek şart. Boey ve Omar ile sezon bitmez bu çok açık. Abdülkerim ve PVA iyi gibiydi keza gerçekten etkili bir Emre Akbaba vardı sahada baya iyiydi.

Son düzenleme:
Oliveira gelince savunmadan topla çıkma sorunu hiç kalmayacak, zaten Nelsson da var, şuan tek görünen eksiklik sağ bek ve 2. 6 numara
biz 2 6 ile oynayacağız bu sezon belli, Oliviera oyun kurucu gibi 6, bir de savaşçı oyuncu olacak yanında

Geri
Üst Alt