Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.781
- 17.567
- 1.868
Dsmart ile anlasmamizin detayini bilen var mi? Benim hatirladigim 5 milyon civari nakit aldik belki fazladir. Neredeyse 15 sene olacak.1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha Cicaldau Emre AkbabaEn az 1-2 yeni orta saha görelim, şu maça da Taylan maylan çıkmasın kafayı yicem.
Bırak şimdi sağı solu bari burada sağ sol karıştırmayınAvusturya fasist memleketidir ama Sturm Graz solcu takimidir bunu da not duselim
Karistirmalik bir sey yok Avusturya'da bir suru Turk var her turlu sikintiyi cektiriyorlar bu insanlara. ÖVP zaten surekli hukumette ama son zamanlarda FPÖ de cok one cikti az kalsin Norbert Hofer baskan oluyordu. Sagci demedim dikkat edersen fasist dedim. Futbol takimlarinin taraftar gruplari da genelde bu cizgidedir birkac istisna haric o istisnalardan biri Sturm Graz.Bırak şimdi sağı solu bari burada sağ sol karıştırmayın
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neymiş bunların youtebesi atta izleyek
Link alalim simdiden ltf
bugün günlerden değil, bize her gün Galatasaray
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylani omeri filan gorunce de keşke maç bitse deriz DanyalAkşam olsa da maç izlesek.
Sunu demeyi bile özlemişiz
GscimbomMobile
Renktaş burda bizim maç yok.
slogan diyorum , hergün yani , sadece maç olduğu günler değilBugün günlerden Galatasaray ama