- 9 Ağustos 2011
- 60.445
- 33.796
- 3.408
Takılmayın detaylara sonuca odaklanalim.Abi Ömeri elemek için oyuna alması mı lazım bir de kaptan oldu![]()
GscimbomMobile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takılmayın detaylara sonuca odaklanalim.Abi Ömeri elemek için oyuna alması mı lazım bir de kaptan oldu![]()
kilinc hayalet ya omer en azindan sahada gorunuyor kosuyor birsey yapmaya calisiyor , emre kilinc parkta dolasir gibi dolasiyorömer kılıçtan daha iyi oynuyor bunu da not olarak düşebiliriz sanırım
Zaten Omarin bu takımda ne işi var vefa sadece bir semt ismi vefa göstermek için geçen sene oynattiniz eyvallah da artık bu kadar gönderin abi futbolda bek onemlidiromar tam bir kazma
Tam olarak bunu savunuyorum. Adamlar istediği kadar peygamber isimli yabancı tekbik direktör getirsinler. Bu ligde yerli teknik direktör her zaman daha iyidir.Yerli hocası olan bu boktan ligte herzaman 1 adım avantajlıdır aylardır boşuna yirtinmiyoruz yabancı hoca kim olursa olsun 1 adım geriden baslar