GSCimbom
Hazırlık Maçı | Thun 1-1 Galatasaray | M.S | 12 Temmuz | D-Smart
Murat Saylak

Hazırlık Maçı | Thun 1-1 Galatasaray | M.S | 12 Temmuz | D-Smart Sayfa 2

Murat Saylak ·

Cevap
504
Okunma
25,6K
Sayfa
2/26
CanlıThun11GalatasarayM.S
Bu akşama kadar aradan geçen 1,5 aylık süreye rağmen basketbol takımını daha çok özlediğime yemin edebilirdim. Ama öyle değilmiş. :D (Gerçi tabii ki onlar daha çok hak ediyor da bizim fanatiklik daha çok futbol tarafında. :) )

Kadro konusunda ise Ersin Tanrıver'e %100 oranında katılıyorum.

Son düzenleme:
Bu akşama kadar aradan geçen 1,5 aylık süreye rağmen basketbol takımını daha çok özlediğime yemin edebilirdim. Ama öyle değilmiş. :D (Gerçi tabii ki onlar daha çok hak ediyor da bizim fanatiklik daha çok futbol tarafında. :) )

Kadro konusunda ise Ersin Tanrıver'e %100 oranında katılıyorum.

Futbol bir numaradır her zaman,yönetim kadro teknik heyetten bağımsız olarak.

nolacak
bu Galatasaray'ın hali Sorper?

fft16_mf1092265.Jpeg

soruma cevap alamadım
Sarper

Kurtlar Vadisi'ndeki Ünsal'dı yukardaki,Sorper dediğin için o resmi attım.

Galatasaray'ın hali ne olacak,bir kere şunu kesinlikle söyleyebilirim,2. olmayız.Şampiyon olabiliriz ancak düşük ihtimal,2005-2006 veya 2007-2008 gibi bir kenetlenme olması lazım ki,camia ayrıştı bayağı,özellikle taraftarlarla yönetimin arası çok soğuk.Olumsuz etkileyecek bu takımı elbette.Stadların boş olacak olması falan.

Bana göre geçen yılki gibi erkenden kopmayız,20'li haftaların sonuna kadar yarışta kalırız,son 4-5 haftada koparız,2004-2005 gibi.Puan farkı 4'ün üzerinde olur ama.

Kurtlar Vadisi'ndeki Ünsal'dı yukardaki,Sorper dediğin için o resmi attım.

Galatasaray'ın hali ne olacak,bir kere şunu kesinlikle söyleyebilirim,2. olmayız.Şampiyon olabiliriz ancak düşük ihtimal,2005-2006 veya 2007-2008 gibi bir kenetlenme olması lazım ki,camia ayrıştı bayağı,özellikle taraftarlarla yönetimin arası çok soğuk.Olumsuz etkileyecek bu takımı elbette.Stadların boş olacak olması falan.

Bana göre geçen yılki gibi erkenden kopmayız,20'li haftaların sonuna kadar yarışta kalırız,son 4-5 haftada koparız,2004-2005 gibi.Puan farkı 4'ün üzerinde olur ama.

dursunu taraftar döver mi peki?

Geri