- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk haklı. Adam beşiktaşlı diye yanlı yorum yapmaya gerek yok. Benim aileme biri laf edip tartaklamaya çalışacak, ben de öyle bakacağım. Yok öyle iş. Eleştirenler kendi ailesinin tartaklanmasına müsade edecek tipler herhalde.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cenk haklı. Adam beşiktaşlı diye yanlı yorum yapmaya gerek yok. Benim aileme biri laf edip tartaklamaya çalışacak, ben de öyle bakacağım. Yok öyle iş. Eleştirenler kendi ailesinin tartaklanmasına müsade edecek tipler herhalde.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ali Dürüst: Yaşanan olaylara kadar güzel bir maç oluyordu. Cenk'in babası meşale atılmamasını bir sportmen olarak isterken arkasındaki taraftar ile tartıştı. Cenk de bunu yanlış anlayıp tepki göstermiş.
Sahaya girenler Tunuslu değil miydi ya?
Burada baya gurbetçilere yüklenmişsiniz. Ben Tunus’lular diye gördüm.
Doğan ailemi eğer bir organizasyona götürüyorsam. Ve o organizasyonda önemli bir mevkide isem. Para olarak belli bir güçteysem. Adam gibi bir yerden seyretmelerini sağlarım.
İkinci olarak gider polis yollanmasını isterim.
Üçüncü olarak çok erkeksem aşağıdan sövmez. Kimseye birşey demeden direk oraya gider adamlara dalarım.
Tabi bu durumda fifa futboldan 6 8 ay men eder diye çıkmıyorsam kusura bakma aşağıdan sövüp erkeklik yapmam.
BJK lı olması ilede zerre alakası yok yorumumun. Ailen bu kadar önemliyse onları Tunus ve Türk taraftarının ortasına oturtmam gider vip bölgede yer ayırtırım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özetle hepimiz aynı tepkiyi veririz. Bu kadar itin biryerine sokulmasına gerek yok. Bundan bahsediyorum. Milli maçta hem de hazırlık maçında tribünlerde böyle bir olay olacağını kimse öngöremezdi. Aksi durumda dediğin gibi vip vs den izlenirdi.
![]()
Valla kusura bakma ama milli futbolcusun forvet kıtlığı var ve tahminen resmî maçlar için ceza alacaksın. O zaman kıçı kırık bir hazırlık maçı için ailemi götürmem yada onlara oturun izleyin kimseyle de muhattap olmayın derim. Çünkü insanlar cahil ve insan canının değeri yok. Ben aynı tepkiyi vermem.öncesinden önlem alırım birde maç oynanırken nasıl görüyor arkadaş anasının babasının oturduğu yeri. Tribünleri mi izliyor bizim forvet
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi