GSCimbom
Hazırlık Maçı | Türkiye 0-0 Rusya | M.S | 31 Ağustos | Star TV
Murat Saylak

Hazırlık Maçı | Türkiye 0-0 Rusya | M.S | 31 Ağustos | Star TV Sayfa 12

Murat Saylak ·

Cevap
241
Okunma
9,5K
Sayfa
12/13
Türkiye00Rusya31 Ağustos
Yunus'mu bombos oyuncu :D Iste hayatinda Türkiye Ligi disinda mac izlemez isen bu yorumlari yaparsan.

Adamin bir kere her topa dokunusundan belli oluyor kalitesi.

1-Yunus mallı çok temiz sistem oyuncusu bizde olmasını isterdim.

2- Bakın emre ne güzel döndü woow ne ya :D Hala gülüyorum

3-Ulan o telsizin sahibi kimse yeter ulan yeter defol git başka yerde izle maçı 20 milyon ada senin telsizinin sesini duymak zorunda mı

Enes daha yeni 19 yaşına girmiş, şu yaşına rağmen gayet olgun... Ve önü açık, gittiği heryerde başarı dilerim.. Ama Ziyech'siz zorlanacaktır Twente'de

Dursun istifa!!!

Valla iyi izlediniz haa

Kapatip ciktim disari hava almaya

Ne rezil bir macti

Onumuzdeki 1-2 ay icinde FT istifasi gelebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

bir takımın hiç olgun bir atağı olmaz mı ya ? takımın ne oynadığı belli değil.. Sürekli defansta paslaşmalar.. ondan sonra top kaybı ve rakip takımın atağı başlıyor..

Teknik Direktör ne işe yarar ?? ulan Antrenmanda 1-2 tane pozisyon çalıştır bari oyunculara !!

Valla iyi izlediniz haa

Kapatip ciktim disari hava almaya

Ne rezil bir macti

Onumuzdeki 1-2 ay icinde FT istifasi gelebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

5+2 sözleşme yaptırdı şu an dünyanın en çok kazanan teknik adamlarından biri. tff başkanını kafalamış medya elinde lobisi var. hiçbir yere gitmez.
zaten sözleşmeyi uzun yapmalarının nedeni başarı ve istikrar uğruna sabır sloganıyla milli takımı terim'e peşkeş çekmekti.

Bu Rusya ile 2-3 maç daha yapalım Fifa milli takım organizasyonlarını sonlandırma kararı alır. :D Onlar kötü, biz kötü haliyle çok kötü maç oldu. Bir iki oyuncu daha girecektir elbette ama takımımızın genel durumu iyi değil.

Hırvatlar'a kaybederiz. Zaten iyi durumda olsa da onlar bizden iyi takım. Diğer takımları da hesaba katarsak bence grubumuzda ilk 2'ye girmemiz oldukça zor.

Öte yandan Emre Mor'un biraz daha paylaşımcı oynamayı öğrenmesi gerekiyor. Dortmund'da bunları yapmayı öğretirler diye umuyorum. :)

Türk oyuncuların fiziği oldukça düşük bazı oyuncular hariç. Fitness filan iyi gelir.

Gerçi Berezutsky gibi 1 terminatöre karşı ayakta kalmak zor olur.

Beşiktaşlılar Oğuzhan dışında çağrılmamalı. Burakin ölüsü Cenki donunda sallar mesela.

Yunus, Emre Mor, Enes beraber iş yaparlar. Emrenin çalım atma özelliğine hayranım ama artık daha efektif oynaması lazim. 20 kere çalım attiktan sonra geriye pas verince o 20 çalım biraz gereksiz kalıyor.

Çağlar ve Şenerde fena değildi.

Volkan Şen, Ozan, Çalhanoğlu filan vasat oynadılar.

Fatih Terim: "Kendi takımlarında oynamayıp Milli Takım'da oynattığımız oyuncularımız var. Yavas yavaş iyi olacağız."

bunlarin milli takimda isi yok hoca

Emre iyi de çok çalıma kaçıyor, gerçi pas opsiyonu bulamamanın da etkisi var bunda.

Kafasını kaldırıp oynamayı öğrenmeli.

Bazı pozisyonlarda yalnız kalmasının da etkisi var ama pas açılarını bulup atladığı da oldu epeyce. Bence zamanla düzelebilecek bir şey. Şimdilik her girdiği yerden çıkacağını düşünüyor muhtemelen. Zamanla doğrunun farkına varacaktır öte yandan takımındaki antrenmanlarla yavaş yavaş geliştirir bu eksikliği bence.

Geri
Üst Alt