Serdar Aziz'ciler maci izliyor mu?
Magarada mi yasiyon renktasPolitik sebeplerden dolayı mı yapılıyor bilmiyorum ama hazırlık yapılacak son milli takım Rusya. Çok sıkıcı, saçma bir futbolları var.
Pas alıp vereceği kalitede adam yok ilerde Hakan'dan başka malesef.![]()
Bos artniyetli koruyucu mesaj olmus. Chedjou an itibariyle ne alaka, sahada vasat bir Serdar Aziz var. Pasif, yanlis yer tutan Serdar Aziz.Chedjou'dan daha kötü değil izlediğim kadarıyla. Uzun süredir oynamadığını da düşünürsek beklemekte fayda var.
Tolga eksik orta sahada diyebilirmiyiz![]()
Bos artniyetli koruyucu mesaj olmus. Chedjou an itibariyle ne alaka, sahada vasat bir Serdar Aziz var. Pasif, yanlis yer tutan Serdar Aziz.
Ben bu maci konusuyorum.
Seninle tartismaya girmeyecem ya, bir yerinden birseyler uyudurup agizima laf koyuyorsun. Ilginc kafasin. Geciniz.Asıl art niyet daha ortada birşey yok iken Serdar'a sallamak olmuş. Adam 4-5 aydır oynamıyordu. Bir geri pas nedeniyle asmaya ne gerek var?
Seninle tartismaya girmeyecem ya, bir yerinden birseyler uyudurup agizima laf koyuyorsun. Ilginc kafasin. Geciniz.
Seninle tartismaya girmeyecem ya, bir yerinden birseyler uyudurup agizima laf koyuyorsun. Ilginc kafasin. Geciniz.
Neresi atarli? Mecburmuyum tartismaya girmeye?Dunyayi yaratman kac gun surdu Hakan bey?
Her yorumun atarli , her yorumun kibirli...
Polemik baslatmak gibi olmasin ama cok dikkat cekiyor. Biraz sakin ol lutfen.
Sent from my iPhone using Tapatalk