Hazırlık Maçı | Türkiye 0-4 Brezilya | M.S | Show TV

Neymar: "İsmimle tezahürat yapılacağını hiç düşünmemiştim ama çok mutluyum. Türkiye'yi kalbime kazıdım. Bir ülke daha kalbimde yer etti."

Sergen Zeren

alak mı renkdaş?

demiroren_5011.jpg

Hasan Şaş: "Hakan Çalhanoğlu 165 yıl bile Bundesliga'da oynasa Almanya Milli Takımı'na seçilemezdi"

Bugün bir kafede denk geldi maç, unutmuşum o kadar umrumda işte.

Brezilya 4'ü attı kafede herkes sevindi, o derece bir futbol sevgisi yarattı sevgi pıtırcığı Yıldırım'cığımız.

Şu duruma bak milli takıma turk futboluna yazık çok yazık hala tüpçü orda hala fenerim sağolsun türk futbolu batsın derdindeler yahu milli takımın resmen yenilmesine sevindim ne acidir keşke diyorum rekor yenilgi olsaydı 4 yetmez bunlara hala orda otururlar hala geçiştirirle hazırlık macı derler oyuncu yetiştiremeyen ülke olduk şimarık oyuncu yetiştiririz ancak yeter ya artık bi dur deyin altyapıya türk futboluna bi emek harcayin hırs inat ego mahfettiniz cıkartın fenerli oyuncuları milli takıma

Acinacak haldeyiz. Brezilya dusurebilecegi kadar dusurmesine ragmen tempoyu 4 attiyorsa, soylenecek cok bir sey yok.

Mac sonrasi Milli Takim hocasinin yorumlari daha komik. Neymis birlikte cozecekmisiz sorunlari. Parayi da bolusecekmiyiz hoca?

Milli Takimin hocasi daha iyisi var da oynatmadik mi demis.. Saka gibi!

Oguzhan, Hakan, Kaan, Omer Toprak, Onur, Nuri.. Bu liste uzar da uzatmaya gerek yok. Sen Bilal'i, Volkan'i, Ismail'i, Bekir'i oynatmaya devam et.

Son düzenleme:
iyi gecirmisler hahahahahaha

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Oktay Derelioglu bile cozmus olayi yabanci sinirlamasi kalkmali diyor.Dun gecenin en guzel tarafi yildirim demiroren yeterrrr tezahuratlariydi.

Federasyona başvuracağım
bende düzenli olarak her maç yenilebilirim
her sene gruptan çıkmama konusunda garanti verebilirim
üstelik Terim'in aldığının 1/1000'ini versinler yeter

O yuhlayan taraftarlara bozuluyorlar ya .
onlarin sayesinde ikinci yarida frene bastilar resmen.
neymar haric :)
O yuhlamalar brezilyalilari etkilemistir. acidilar resmen yani. düsman degiler sonucda bizlere. ismimiz arjentin olsaydi dün 10 olurdu ama galiba

[h=1]2002 06.26 Brazil vs Turkey- World Cup .:. Semi-finals[/h]https://www.youtube.com/watch?v=czVPki5drVU

(60. dakikadan sonra izlemenizi tavsiye ederim)

Geri
Üst Alt