Hazırlık Maçı | Türkiye 0-4 Brezilya | M.S | Show TV

Oynayanlardan bir tik ustun olmayan oyuncular bunlar.kaliteli oyuncu yokkk gelmiyorbda ne yazikki dolayisiyla milli takıma da yansiyor bu.gelen giden çarpıyor o yüzden.

Napalim o zaman ? 1 tik ust degil diye Bekir i mi oynatalim ? Bilal'i ni oynatalim. Hamiti mi oynatalim.

Tas gibi Hakan Calhanoglu var ama biz 30 luk Bilali izliyoruz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kimse kusura bakmasin gerekirse 18-19 yasindaki gencler oynasin bu takima.nester vurulmadigi surece bir yere.varamayiz ben hatayi.hamit yapmasinin istemiyorum varsin sinan yapsin hatayi en azindan bu ruhsuzlar.gibi sahada yurumezler

TT

Ikinci yari da bu kadar gol atmazlar umarim.

Oynayanlardan bir tik ustun olmayan oyuncular bunlar.kaliteli oyuncu yokkk gelmiyorbda ne yazikki dolayisiyla milli takıma da yansiyor bu.gelen giden çarpıyor o yüzden.

Yahu üstün olmasalar ne olur. En azından yeni yüzler. Bıktık yukarıdaki adamların loserlıklarından. Terimin'in saçma sapan oyuncu tercihlerinden, taktik anlayışından.

Kusura bakma ama tek tek ne İzlandalılar ne de Çekler bizimkilerden üstün ama adamların hocaları oradan bir takım çıkarmış. terim de bunu 96'da yapmıştı ama artık yapamıyor, egolarının esiri, 60'ından sonra karakteri bozulmuş bir kabadayı edasıyla takım yönetiyor. Başkanı da tam kendine uygun bir adam.

Keşke Almanya ile maç ayarlasalarmış 8-10 tane atarlardı acımadan. Brezilya 2. yarı durur.

Ya bu millet neyin yapıcısı olmak zorundaki sahada olan adamların bir çoğunun kendi mesleklerine saygıları yok gelişmek adına hiçbir şey ortaya koymuyorlar insanlar her zaman protesto etme hakkına sahiptir.

Hem döşüyorlar bi de üstüne para alıyorlar. Ne güzel is lan bu.

Hakan calhanoglu şaş kaza milli takıma gelse koşmuyor diye eleştirilir mi.

Paranla rezil olmanın nasıl bir şey olduğunu görüyoruz

Brezilya maç boyu 2 gol atar mis gibi 1.65 ganyan veriyordu.
Oynamadık: (

Cok guzel reklam oldu takım.70den fazla ulke izliyodu dimi. :D yeter demiroren yeter sesleriyle ugurlandı oyuncular. Umarım kısa surede 2 3 tane daha yeriz ortalık karısır, verdıkleri parayla rezil olsunlar
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Keyiften 4 köşe oluyorum lan şu an :D

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt