Hazırlık Maçı | Türkiye 1-0 Karadağ | M.S | 29 Mayıs

Milli takımın iki konuda birşeyler yapması lazım.

1. Bir daha İstanbul çöplüğünde, rezil taraftar gruplarının kümelendiği yerde milli maç yapmamak.

2. Milli formalarda en az %50 indirim yaparak ülkede mümkün olan en çok kişinin o formaları giymesini sağlamak.

istiklal marşı okunmaz bundan sonra, ya mehter marşı ceddin deden okunur ya da rte marşı (dombıra müziği ile)

Forvetsizlik cok kötü cok kötü

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acaba kaç para alıyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

O kadarini bilmiyorum. Danimarkada acik acik soyleniyor kim kim aliniyor diye. Bi ara isyan cikmisdi, cok az aliyoruz diye. Hatta Eto'o'da Cameroun'da oynamak istememisdi cok az para aliyoruz diye.

O kadarini bilmiyorum. Danimarkada acik acik soyleniyor kim kim aliniyor diye. Bi ara isyan cikmisdi, cok az aliyoruz diye. Hatta Eto'o'da Cameroun'da oynamak istememisdi cok az para aliyoruz diye.

Hocanın 7-8 milyon aldığı yerde oyuncular minimum 3 alıyordur

Bu babacan bana hiç güven vermiyor. Zaten hiç sevmiyorum şerefsizi

Birkaç dakika önce Ardaa ile Cenk'in girdiği pozisyonda Cenk güzel indirmişti Arda vurmalıydı aslında ama tekrar zor pozisyondaki Cenk'e verdi ve O da kötü vurdu. Hoş Burak olsa daha ilk pozisyonda o topu Arda'ya indiremezdi.

Ahmet Calik sirf anadolu dan oyuncu aldik demek icin alinmis kadro'ya, tamamen bos bir oyuncu.

Arda ise ilginc, milli takimda hep tempo'yu düsürüyor.

Geri
Üst Alt