Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 İsveç | M.S | 24 Mart | TV8

Lakin Terim bunun yapacak gibi :

_________GK
GG Topal(!) XXX Caner
_____Ozan Selçuk
Şen __HakanÇ__ Arda
_______Burak

Ondan sonra spiker "Yapmayın Çocuklar" diye bağırıp dursun. :(

Ahahaha abi naptın ya son cümleyle birlikte çayı püskürttüm iş açtın başıma :asd22:

Avrupa şampiyonasında Fernandao oynayamıyor. 5 sene şartı var yanılmıyorsam. Bu sebeple en iyi milli takım kadrosu

Volkan-GG-Ömer-Serdar-Caner(İsmail)-Topal-Oğuzhan-Hakan-Arda-Volkan-Cenk(Yunus)

Yunus Volkan yerine de oynayabilir.

Milli Takım yeni formaları giyecek mi ?

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Antreman kadrosu Mehmet Topal ve Selcuk gamsizlari haricinde iyi kadro. Ama inanmiyourum, Terim her zaman yaptigi gibi 22 milyon futbolcu deneyecektir. Akillandigini sanmiyorum.

Tv8 avrupa kanalı gösteriyor mu maçı?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

boşa hayal kurmayın terim hral burakı kesmez terim demek teknik taktikten önce evlatcılık demek

içimden bir ses kalecinin mal mal goller yiyeceği ve volkanın tekrar milli takıma çağırılması gerektiğinin konuşulacağını söylüyor

Madem Volkan Demirel cagrilmiyor, benim gözümde bu ülkenin ikinci kalecisi Mert Günok´dur potansiyal anlaminda. Yada o olmaz ise, Tolga´da, Onur´da kat ve kat iyiler Volkan Babacan´dan. Volkan Babacan cok sakat bir kaleci.

Madem Volkan Demirel cagrilmiyor, benim gözümde bu ülkenin ikinci kalecisi Mert Günok´dur potansiyal anlaminda. Yada o olmaz ise, Tolga´da, Onur´da kat ve kat iyiler Volkan Babacan´dan. Volkan Babacan cok sakat bir kaleci.

günok bursada bile yedek
tolga les oglu les
onur sakat

Mert bu sene kumbaraya bağladı.Hamza bile dayanamadı kesti.Tolga ve Onur olabilir ama

Tolga yeni transfer geldikten sonra iyi oynuyor ama Onur sakatlıktan sonra leşin önde gideni.

Zlatan yok Elmander'de yoksa izlenmez.

Onur yan toplarda dunyanin en en rezil kalecisi o yuzden hic bir zaman iyi bir kaleci olamayacaktir bu zaafi duzeltmedikce.

Mert Bursa'da açılır diyordum ama tamamen beklentilerimin altında kaldı.
Harun gibi bir odunun yedeği oldu.

Onur da Türkiyede en çok abartılan futbolculardan biri. Aklıma bir de Muslera yerine alalım diyenler geliyor yine. Onur toplara fantastik atlayışlar yaptığı için milletin gözünü boyuyordu.

Murat'ın da dediği gibi yan toplarda dünyanın en kötü kalecisi olabilir gerçekten.

Şu an için Babacan iyidir, elde kaleci yok zaten. Tolga formda son haftalarda ama Tolga da saçmalama olasılığı bence Volkana göre daha yüksek. Volkan ve Tolga banko gider turnuvaya zaten de gitmeli. 3.kaleci olarak kimi alırsan al fark etmez bence zaten. Bizim Cenk bile olur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt