Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 İsveç | M.S | 24 Mart | TV8

Mert Bursa'da açılır diyordum ama tamamen beklentilerimin altında kaldı.
Harun gibi bir odunun yedeği oldu.

Onur da Türkiyede en çok abartılan futbolculardan biri. Aklıma bir de Muslera yerine alalım diyenler geliyor yine. Onur toplara fantastik atlayışlar yaptığı için milletin gözünü boyuyordu.

Murat'ın da dediği gibi yan toplarda dünyanın en kötü kalecisi olabilir gerçekten.

Şu an için Babacan iyidir, elde kaleci yok zaten. Tolga formda son haftalarda ama Tolga da saçmalama olasılığı bence Volkana göre daha yüksek. Volkan ve Tolga banko gider turnuvaya zaten de gitmeli. 3.kaleci olarak kimi alırsan al fark etmez bence zaten. Bizim Cenk bile olur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Onur Kivrak - Verletzungshistorie - Transfermarkt

Onur icin kariyerinin de cok sansli gectigini söyleyemeyiz. Iki kere capraz bagi olmak üzere, son 5 yilda bu sene ücüncü diz ameliyatini gecirmis menisküsden dolayi.

Volkan Babacan bence Tolganin yarisi kadar bile kaleci degil. Ceza sahasi icinde stoper gibi gezen, cok dengesiz bir oyuncu olmasi bir yana, birde cizgide de iyi bir kaleci degil. Tolga hata yapsa da, ayni Volkan demirel gibi beast mode takilip, duvar örme potansiyali da var.

Türkiye XI: Volkan Babacan, Gökhan, M.Topal, Hakan, Caner, Selçuk, Ozan, Oğuzhan, Arda, Volkan Şen, Cenk.

İsveç XI: Olsen, Lustig, Granqvist, Lindelöf, Augustinsson, Ekdal, Kallstrom, Jimmy Durmaz, Erkan Zengin, Guidetti, Berg.

Burak olsa ızlerdım

Onur Kivrak - Verletzungshistorie - Transfermarkt

Onur icin kariyerinin de cok sansli gectigini söyleyemeyiz. Iki kere capraz bagi olmak üzere, son 5 yilda bu sene ücüncü diz ameliyatini gecirmis menisküsden dolayi.

Volkan Babacan bence Tolganin yarisi kadar bile kaleci degil. Ceza sahasi icinde stoper gibi gezen, cok dengesiz bir oyuncu olmasi bir yana, birde cizgide de iyi bir kaleci degil. Tolga hata yapsa da, ayni Volkan demirel gibi beast mode takilip, duvar örme potansiyali da var.

Evet Onur cok sakatlik gecirdi dogrudur ama benim begenmedigim yönleri sakat degilken de vardi.

Tolga konusunda ayni fikire ulasamayiz, ben hic begenmiyorum :D

Ozan oyunu çift taraflı oynayabilen, mücadele gücü yüksek bir futbolcu. Fenerbahçe'nin harcadığı klasik diğer genç yeteneklerden biri olacak gibi ama. Bu kadar gömmenin de alemi yok.

ozan potansiyeli oyuncu ama fenere giderek kariyerini mahvetmiş olabilir.

ozan potansiyeli oyuncu ama fenere giderek kariyerini mahvetmiş olabilir.

Olabilir değil oldu yani. Keşke biz alsaydık veya biraz aklı olsaydı da Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirseydi. Zira bu fiziksel özelliklerine zihinsel ve mental değerler katmadığı müddetçe asla el üstünde tutulan bir futbolcu olamaz. Mehmet Topuz muamelesi görmeye devam eder.

Zlatan nie yok

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lan seramonide basi kapali kucucuk kiz cocuklari var bu nasil is ????

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar olmaz artık ya olmamalı arkadaş o küçücük kız cocuğu ne anlasın türbandan dinden daha kişiliği oturmaz insanın o yaşta tamam arkadaş özgürlük var bu ülkede isteyen istediğini giyer takar takmaz ama böyle küçük hesaplarla 2 kız cocuğu üzerinden siyaset yapmak iğrenç artık

Bu kadar olmaz artık ya olmamalı arkadaş o küçücük kız cocuğu ne anlasın türbandan dinden daha kişiliği oturmaz insanın o yaşta tamam arkadaş özgürlük var bu ülkede isteyen istediğini giyer takar takmaz ama böyle küçük hesaplarla 2 kız cocuğu üzerinden siyaset yapmak iğrenç artık

Bu ülkede özgürlük var da o kız çocuğumuz istediği için kapanmamıştır istendiği için kapanmıştır...

Tam bi salaklık.. bunlar dinimizi yanlış anladıkları için doğru yapamamaları gayet doğal

Formaları futbolcular üstünde görünce yorumlamak istemiştim. Bence formalar kötü değil ama sanki deplasman forması gibi duruyor yani alternatif forma gibi aynen.

Keşke biraz daha açık renk yapsalarmış.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt