Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 İsveç | MS | 5 Mart | Show TV

kafasi kesilmis tavuk gibi saga sola kosuyo alkis aliyo ama bi pas atmayi beceremiyo

Show Türk maçı vermedi. Allah belanızı versin ne diyeyim. O leş kanallarınızı Avrupa'da kinse takip etmiyor onu belirteyim..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Elmander bzdeki bitik elmander değil yalnız. Kaya style:elemender

Nurhan gibi futbol bilginini bu maçtan yoksun bırakan Show Tvyi kınıyorum.

# tapatalk #

Üzülerek söylüyorum ki, malesef maçın en kötüleri bizimkilerdi. Allah bize sabır versin bu aralar. Hepsi birden formsuz.

Caner tam Premier Lig kanat beklerine dönüşmüş. Müthiş orta kesiyor, sert ve kavisli. Bizde oynasa Drogba'ya ne goller attırırdı. Arda da çok klas oyuncu, mükemmel oynadı yine.

Bu berbat mactan sonra gozlerimizi Sneijder'in oynadigi Hollanda macina ceviriyoruz :D

bizimkiler iyi oynamadi

Caner tam Premier Lig kanat beklerine dönüşmüş. Müthiş orta kesiyor, sert ve kavisli. Bizde oynasa Drogba'ya ne goller attırırdı. Arda da çok klas oyuncu, mükemmel oynadı yine.

Caner Turkiye disinda hic bir ust duzey ligde bek olarak forma giyemez. Defansi cok kotu, hic bir defansif anlayisi yok. Iyi bir kanat oyuncusu olabilir o kadar. Turkiye'deki gibi oyle habire gitsin ileri, en az 2-3 kere cezasini keserler. Ornek Arsenal maclari, neredeyse tum goller pozisyonlar Caner'in kanatdan gelmisti. Defans yapmasini bilmeyen adamdan bek olmaz.

Caner'i sol acik kullanmalilar, sol bek degil ama daha bunu akil edebilen biri cikmadi. Gerci onun yerine oynayacak 10 uzerinden 5lik bir alternatifi bile yok. Fenerbahce'de Sow'un yerinde cok rahat oynar arkasina kaliteli bir bek alsalar.

sezon sonu alacağımız erdin demir,canerden daha iyi olur

brezilya gidiyoruz brezilya ya heyyyy :f50::f50::f50::f50::f50:

Üzülerek söylüyorum ki, malesef maçın en kötüleri bizimkilerdi. Allah bize sabır versin bu aralar. Hepsi birden formsuz.

Artik o form ayaklarini gecsek diyorum. Topu kontrol dahi edemeyen iki yeteneksiz forvetimiz var, formun zirvesinde olsa ne yazar bu yeteneksizlerin?

Maçi seyretmedim. millet Caner hayrani olmuş. Demek okadar göze batiyor şerefsiz. Burak ve Selçuk bitmiş diyorlar. keşke FT milli takima çagirmasa şunlari. Nekadar berbat olduklarini daha iyi anliyor rakiplerimiz.

Burak ve Selcuku verip caneri alirdim. Buyuk balik kacirdik maalesef. Avrupai bir topcu oldu adam

@Salih Sahin Bek oynarken buluyor bu orta şanslarını. Geriden geliyor, kaldırıyor kafasını ve harika orta kesiyor. Duran topları da etkili kullanıyor. Benim Premier Lig benzetmesinden kastım hücum açısından. Savunması da kusursuz olsa Avrupa'ya yürür bu eleman. Bu yabancı kıtlığında Gökhan'la birlikte büyük nimet Fenerbahçe için.

Geri
Üst Alt