Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 İsveç | MS | 5 Mart | Show TV

Caner- Telles ikilisi manyak olur ama haaa. :D Parasi neyse verilsin serbestken, o karaktersiz, para icin hemen ucup gelir zaten :D

Ha yabanci siniri kalkacaksa, gerek yok.

Biz alamiyorsak bari avrupaya falan gitsjn de kurtulalim.

Artik o form ayaklarini gecsek diyorum. Topu kontrol dahi edemeyen iki yeteneksiz forvetimiz var, formun zirvesinde olsa ne yazar bu yeteneksizlerin?

Umut ve Burak'ın yetenekleri kısıtlı bunu hepimiz biliyoruz. Form ve moral ile yükselen oyuncular. Peki Semih ve Selçuk'a ne demeli onlar da mı yeteneksiz ?

------------------Muslera---------------------

----------Semih-------------Pepe-------------

Gökhan----------------------------------Caner

----------------Nuri-------Melo---------------

Arda------------------------------------Telles

----------------------Sneijder-----------------

--------------------Balotelli-------------------

Fener Amatöre düsünce bu kadroyu kuracakmisiz.

Caner'i sol acik kullanmalilar, sol bek degil ama daha bunu akil edebilen biri cikmadi. Gerci onun yerine oynayacak 10 uzerinden 5lik bir alternatifi bile yok. Fenerbahce'de Sow'un yerinde cok rahat oynar arkasina kaliteli bir bek alsalar.

Kadlec var iste :asd:

------------------Muslera---------------------

----------Semih-------------Pepe-------------

Gökhan----------------------------------Caner

----------------Nuri-------Melo---------------

Arda------------------------------------Telles

----------------------Sneijder-----------------

--------------------Balotelli-------------------

Fener Amatöre düsünce bu kadroyu kuracakmisiz.

Selcuk, burak, umut gibi copleri temizlemissin tebrik ederim renkdas.

Maçtaki en kötü oynayan Türk oyuncular Selçuk-Burak ikilisiydi durumumuzu özetliyor aslında bu

Bi öve öve bitremediniz Caneri. Yok bilmem ne 3 milyon verip almaliymisiz. Ulan adam bizde oynarken kimse sevmiyordu, simdi kiymete mi bindi ???

Cehennemin sonuna kadar yolu var. Ben böyle cirkef futbolcu istemem takimda. Emre serefsizinin junior versiyonu Caneri ne yapacak misiz? Nereye giderse gitsin, nerede oynarsa oynasin, umrumda bile degil, isterse dünyanin en iyi solbeki olsun ben Fenerden topcu istemem kardes.

Bi öve öve bitremediniz Caneri. Yok bilmem ne 3 milyon verip almaliymisiz. Ulan adam bizde oynarken kimse sevmiyordu, simdi kiymete mi bindi ???

Cehennemin sonuna kadar yolu var. Ben böyle cirkef futbolcu istemem takimda. Emre serefsizinin junior versiyonu Caneri ne yapacak misiz? Nereye giderse gitsin, nerede oynarsa oynasin, umrumda bile degil, isterse dünyanin en iyi solbeki olsun ben Fenerden topcu istemem kardes.

Cirkeflerde sart 1 takimda. Bizdeyken cirkefliginden degil, Futbolundan kaybediyordu. Ama kendini gelistirdi, Fenerbahcede artik onun kalitesine yakisir bir takim degil, kendini gelistirecek takima yeniden dönebilir.

amma abarttınız be caneri.

böyle karaktersizlerin takımımızda işi yok

caner için barça ve real kapışıyormuş. 156489 milyar oyro yıllık önermişler o derece.

Arda, Caner, Onur, Mevlüt ve Olcan bu ülkenin en iyi oyunculari, gerisi ya les ya formsuz (Selçuk, Burak)

Gelecekte Hakan Ç ve Tolga Cigerci gibilerde var.

Cirkeflerde sart 1 takimda. Bizdeyken cirkefliginden degil, Futbolundan kaybediyordu. Ama kendini gelistirdi, Fenerbahcede artik onun kalitesine yakisir bir takim degil, kendini gelistirecek takima yeniden dönebilir.

Ilk cümleye katilmiyorum. Kendini gelistirdigi dogru, bu potansiyelin onda az cok oldugunu biliyorduk. Ama afedersin cirkeflikten bile daha öteye giden, pislik karaktere sahip futbolculari görmek istemiyorum ben artik üstünde Galatasaray formasi ile.

ingiltere danimarka ilk yarı 0 bitti ingiltere alırmı maçı acaba ? diğer kalan maçım portekiz kamerun . onuda portekiz alırsa 900 tl alıcam..gelirmi sizce ?

Semih 3 senedir oynuyor ama kendisini yeteri kadar geliştiremiyor diyorum sürekli, bakınız İsveç'ten yediğimiz gol

Geri
Üst Alt