Hazırlık Maçı | Türkiye 2-1 İsveç | MS | 5 Mart | Show TV

Terim konuşurken Zlatan a bağlandılar ya acıdım valla Terim e!!

milli takımın en iyilerini bilemicemde en kötüleri burak, umut ve selçuk tu. bizim oynadığımız futbolun bu kadar kötü olmasına şaşırmamak lazım. hatasına rağmen semihi ayırıyorum.

Tabi zaten bizim takımın bütün futbolcuları Rahibe Teresa. Alalım diyen de pek yok sadece gördüğümüzü söylüyoruz. Adam iyi top oynuyor işte.

iyi oynayabilir ama bize yakışmıyor.

bu sezon iyi oynar seneye yine berbat oynar bütün türk futbolcuları bòyle

Galatasaraydayken de sevmiyordum hala sevmiyorum.

geçen hafta forumun yarısı bu adama sòverken birden herkes hayranı olmuş.

riera da bazen bunun gibi çirkeflik yapıyordu gittiğinde gram üzülmedim.

renktas adam bu sezon sahane verdigi orta = assist oluyor.

adam bize katki verebilirse gelsin.

Portekize attırdık şükürler olaun. Hala söz vermedin mehmet

2.yarı tek santrafor oynayınca milli takım bile kendine geldi ciddi ciddi. Özellikle Burak'ın çıkmasıyla takım şahlandı. Milli Takım'ın açık ara en kötüleri Burak ve Selçuk.. Bizim takımında en kötüleri bunlar ve bunlara rağmen şampiyonluk yarışı veriyoruz. Murat Duruer bile farkını belli etti, Selçuk maşallah sahada sürünüyor.

Zlatan Ibrahimovic, Türkiye-İsveç maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Ibrahimovic'in açıklamaları;

'Dünya Kupası play-off maçları sonrasında ilk maçımızdı ve istediğimiz performansı gösteremedik. Türkiye iyi oynadı biz takım olarak iyi değildik. Türkiye taraftarlarına teşekkür ediyorum bana gösterdikleri ilgi için.' dedi.

İbrahimovic ayrıca 'Galatasaray’dan şuana kadar gelmiş bir teklif yok' diyerekte çıkan haberleri yalanladı.

canerin orta nedir öyle,3 kuruş için anlamayanlar utansın,adam kendini aştı,kafasını kullanıp yurtdışına gitmesi lazım

Berkay hayatına girdi janer için herşey değişti

Amma yaptınız sizde ha.3 kuruş için almayanlar utansın falan.Bu sezon oynamaya başladı adam akıllı.Açın FB forumlarını,adama neler deniyordu düne kadar.Tamamen sürpriz bir çıkış yaptı.Durun bakalım bunu sürekli hale getirebilecek mi daha.1 sezon tavan yapmayla olmaz bu işler.Milyon tane örneği var bunun.

Geri
Üst Alt