Hazırlık Maçı | Türkiye 3-0 Estonya | 10 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiye 3-0 Estonya | 10 Ağustos | Devre | Kanal D

Mehmet Topal harcanıyor yemin ediyorum ya! Selçuk Şahin nedir abi ya!

Şu Mehmet Topal gibi Valencia gibi bir takımda oynayan önliberomuz varken Selçuk Şahin'i oynatıyorlar ya helal olsun !!!

OguzCetin3.jpg

Emre Güngör özel hayatına devam etse az biraz akıllı olsa şu an Türkiye'nin en iyi stoperiydi. Kendi kendine yazık etti.

Özel hayatında bir sorun mu vardı?Benim bildiğim evli,çocuğu falan vardı.Aile hayatı iyiydi diye biliyorum.Gerçi Barış ile çok takılıyordu.O bozmuş olabilir Güngör'ü.:D

Bırakalım milli maçıda bu sezon Kazım ve Selçuk bizim takım için çok önemli futbolcular olacak. Arda bu maçta geçen sene bizde oynadığı futbolun aynısını oynadı. Arda da ben şunu görüyorum 1 senedir aman sakatlanmayım diye korkarak oynuyor bugünde böyle oldu. Eğer Madridde böyle yavaş ve korkarak oynarsa devre arası postalarlar onu. Toparlanması lazım ama sakatlığı buna engel oluyor gibi görünüyor. Ayrıca Ardadan bize hayır yoktu zaten önemli olan onun yerine çok iyi bir 10 numara bulabilmek.

kazım resmen merak etmeyin ben burdayım mesajı veriyor ardanın gidişine

Kazim bu yilki hucumda kullanacagimiz en iyi yerli olucak

Selcuk Inan cok iyi maccikariyor adaminkotu oynadigi yok gibi nerdeyse

Ardayida goremiyoruz sahada transferin heyecanindandir

Servetde yine pas hatalari hat safada

Hakan Balta ayni hakan balta

Selcuk Sahini ne diye oynair anlamam etmem elinde Mehmet Topal varken hemde bu adamin ondan ustunlugu nedir?

5 numarayada iyi yapiyorlar hele az yapiyorlar

Sikeci Milli Ztakim kaptani olurmu hic?

milli takima gökhan gönül disinda futbolcu almam f5 ten.

Gökhan çok iyi değil ama sırıtmıyor bence. Gökhan Töre, İsmail Köybaşı girse de izlesek bari.

Rakibin forveti iyi, bir dikiz atmak gerekir.

Necip kadroda mı ?

Defansta sadece bir tane top kesti Gökhan. Çok hata yaptı, onu geçtim hücuma katkısı da sıfır, aldığı topları çok kötü kullandı.

Necip kadroda diye biliyorum, ben olsa Ekici ya da Topal ile başlardım.

Yalnız Hiddink sağa sola bakıyor, tırnaklarını kemiriyor ve kendince söyleniyor. Karşılık olarak da 8 milyon € alıyor. Mehmet Topal gibi bir adam varken şaşı nedir lan ?!

arda yüzünden bu maci izleyen ispanyollar, agliyordur yalniz, hic yok sahada nedense artik)

Arshavin - Baros - Kazım üçlüsü çok can yakar bu sene.Eğer Ars23'te gelirse ;)

Kazım çok iyi ama bir maçla kral yapmışsınız :) Sonra sabri olayına dönmesin :D

Özel hayatında bir sorun mu vardı?Benim bildiğim evli,çocuğu falan vardı.Aile hayatı iyiydi diye biliyorum.Gerçi Barış ile çok takılıyordu.O bozmuş olabilir Güngör'ü.:D

Malum İstanbul'da yaşayınca, dikkat etmiyordu kendisine bu yüzden de sık sık sakatlanıyordu. Antep'e gittikten sonra pek sakatlanmadı mesela, çünkü kendisini yeniden ispat etmeye çalışıyor.

2008'de yarım sezon oynadığı futbol tek kelimeyle mükemmeldi, Türkiye yıllardır aradığı çabuk, ayakları da fena olmayan stoperi buldu dedik ama nazar değdi.

Defansta sadece bir tane top kesti Gökhan. Çok hata yaptı, onu geçtim hücuma katkısı da sıfır, aldığı topları çok kötü kullandı.

Necip kadroda diye biliyorum, ben olsa Ekici ya da Topal ile başlardım.

Defansta haklısın ancak Kazım'ın içeriye girdiği pozisyonlardaki bindirmesi iyiydi bence. Ancak dediğim gibi normal performansının altında olduğunu kabul ediyorum.

Emre - Şahin çıksa Ekici - Topal girse çok iyi olur. Forvete de biri gerek ancak bitirici olarak. Gökhan Töre ve Köybaşı'yı da almalı hemen.

terim semih kayayi oynatsin stoperde.en azindan 2-3 mac 90 dakika sans verip görsek.ve bayernden cüneyti alabilsek iyi olur

bu stadin tribun isiklandirmasi yetersiz ya, birseyler yapilmali

Kadroya baktıgınızda Bizim oyuncular hepsinden daha iyi.. Çok iyiler. Kondüsyon tavanda..

Amerikalı iyi çalışıyor..

emreye niye protesto var anlamadim

Geri
Üst Alt