Hazırlık Maçı | Türkiyemspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiyemspor 1-2 Galatasaray | 8 Temmuz | Ilk yari

Çağlar 5.lig takımına karşı bile dökülüyor. Batdal 3.ligde zor oynar.Çok hazırcı bir forvet, sahada sürünüyor.

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiyemspor 1-2 Galatasaray | 8 Temmuz | Devre Arası

vallaha mustafa sarp ın ara pasında serkan kurtuluş un gol atması 1239127341 yıl düşünsem aklımın ucundan gecmez :D

Nerden izlerim maçı beyler?

carriebaird carrie baird

by ftw1905

Fener's Yıldırım charged, should now be jail, pending trial. 300 questions, he didnt really answer. Used diabetes breaks to get legal advice

Arkadaşlar gönderilecek oyuncular oynuyor.Ayrıca rakip 5.lig takımı ona göre yorum yapalım.

ben okanın pek bi numarasını göremedim henuz. bikac guzel pası vardı. sol ayağını iyi kullanıyor

en cok Semih'i begendim ,aslanim benim be kalici olacak digerlerinden ise cogu gider basta Batdal ,Eyilik olmak uzere.Musa da bu mac kabus gibi oynuyor umarim duzelir.

Beyler golleri kim attı bi söylermisiniz

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiyemspor 1-1 Galatasaray | 8 Temmuz | Ilk yari

Oha be, hic kusura bakmayın ama cüş yani.

Yılın ilk maçında, hem de sadece gençlerin oynadığı hazırlık maçında, takım bitmiş lafları kullanılıyor.

Hem de 40 dakika da bu kanıya vardın yani, helal olsun. :)

dediklerime bir defa daha acıklamada daha bulunayım,

kayseri ve antep bir sürü genc milliyi aldılar, bunlar içinde okay yokuşlu ve antepin aldıgı taşkın acık ara büyük yeteneklerdi ,bizim aldığımız okan derici bunlardan epey gerilerde olan bir oyuncu idi ,şimdi bu genc okan kardeşimiz cıkıyor güzel oyun oynuyor ,herkes beğeniyor , bende bundan hoşlanıyorum dahası transfer politikasının tamamen böyle genc oyuncular üzerine kurulması için yanıp tutuşuyorum ama gel görki en iyileri başkaları almış bizde bir bu okan kardeşimizi ve onun iyi oyununa seviniyoruz demekki takım cok kötü ama dahası biz yine en iyileri almamışız ve önümüzdeki yıllarda bu fark ortaya cıkacak ama bizim adımız GALATASARAY biz kayserinin ,antepin bile gerisine düşüyorsak o zaman bitmiş deyimini kullanırım ...

not : okanın ,okayın ,taşkının ve biliumum genc oyuncu transferlerinin kim ve ne olduğunu bilmeden yorum yapmıyorum..

fatih hoca göndermeyi düşündüğü oyuncuları oynatıyor bence kim neler yapabilir görmek istiyor?

Gökhan,Semih,Okan dışında iyi oyuncu yok sahada.

Şu olumsuz yorumculara felaket tellallarına birisi bunun hazırlık maçı olduğunu ve kiralıkların Semih vs. ilk defa birlikte oynadıklarını hatırlatabilir mi lütfen?! Ne bekliyorsunuz ki? Bireysel bir kaç hareketle öne çıkanlar olacaktır şuan için Okan hoş. İlk maçta köstek olmayı kesin lütfen olumsuz bakmak yerine güzel olacak diye bakın!

Kiralık yok canım takımda. Kiralık gönderilebilirliği olan oyuncularımız var.

Okan orta yapmak isterken gol oldu abartmayın.

ne güzel ya takılmadana izliyoz

sabit olarak saniyede 50 kb hızıyla izletiyo

tabi kalitesi baya düşük yayının ama olsun anlaşılıyo

benim anlamadığım okan forvet değilmi

sahada serbest geziyo heryere

Geri
Üst Alt