Hazırlık Maçı | Türkiyemspor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiyemspor 1-2 Galatasaray | 8 Temmuz | Devre Arası

Pino,Aydin,Ayhan,Emre Colak ,Stancu girsin :D

Okan'ın golü güzel falan değil orta açmak istedi ama açamadı kaleci de içeri aldı.

yolcular:

sarp

musa

serdar

anıl(kira)

batdal

ufuk

Okanın kumaşı iyi belli teknik oyuncu.Bize böyle gençler lazım.Kazma diye tabir ettiğimiz tekniksiz oyunculardan dolu takım zaten.Onları temizleyip (şuan sahada olan çoğu oyuncu)Okan gibi adamları almalıyız en azından göze hoş gelen futbol oynarız.

ya ben çok iyi baktım okan orta açmıcaktı zaten 3 defa filan kaleye baktı sonra ya allah dedi vurdu orta şut karışımı bişey oldu ama gol oldu :D

Katılıyorum bencede kaleyi düşündü orta açayım derken top falso aldı falan değil yani :)

Arkadaşlar sonuçta şu an oynayan oyuncular elbette bizim orjinal 11'imiz olmayacak ama unutmayalım ki yedek oyuncularımız bu adamlar. Yarın bir gün Sabri sakatlansa oraya Serkan'ı koyacağız. Ya da Gökhan Zan mutlaka forma şansı bulacaktır çünkü mevkisinde sadece Servet ile Urfalı var. Bu adamlarla gerçekten bu iş yürümez. Sonuçta iyi bir nüve kurmak istiyorsak kenardan gelecek adamların da kalite olması lazım. Bu sezon bu adamların futbollarının evrim geçireceğini sanmıyorum.

Bari yedekten gelecek oyuncuları A2'de şampiyon olan takımdan yapsak diyecektim ama orayı da dağıtıyoruz. :D

Bu arada geride bıraktığımız sezonda A2'de iyi işler yapan Berkin vardı. Acaba kendisi kamp kadromuzda mı ?

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiyemspor 1-2 Galatasaray | 8 Temmuz | Ilk yari

Okan golümsü bişey atmış :)

serdar eylik de fıs amatör küme takımı karşısında hiç bir varlık yok ilk yarı. berkini alsa bari hoca almanya kampına.

ufuk bir maç daha gol yemeden duramıyorrrrrr :D

Cevap: Hazırlık Maçı | Türkiyemspor 1-2 Galatasaray | 8 Temmuz | Ilk yari

Yediğimiz golde Semih Kaya mi Gökhan Zan mı hatalıydı, kaçırdım golü?

Yedigimiz golde Gökhan ZAN'ın hatası yok.. tamamen semih'in acemiligi.. semih topu kaptırdı tekrar aldı top gokhana giderken semih inatla topu almaya calisdi.. anlasmazlik derler hani. sonra carpıstılar.. topu alan oyuncu daha ceza sahasına yetismeden ufuk yere yattı şuuut ve gol.

yedigimiz gol semih'in acemiligi.. olucak normaldir..

Arkadaşlar sonuçta şu an oynayan oyuncular elbette bizim orjinal 11'imiz olmayacak ama unutmayalım ki yedek oyuncularımız bu adamlar. Yarın bir gün Sabri sakatlansa oraya Serkan'ı koyacağız. Ya da Gökhan Zan mutlaka forma şansı bulacaktır çünkü mevkisinde sadece Servet ile Urfalı var. Bu adamlarla gerçekten bu iş yürümez. Sonuçta iyi bir nüve kurmak istiyorsak kenardan gelecek adamların da kalite olması lazım. Bu sezon bu adamların futbollarının evrim geçireceğini sanmıyorum.

Bari yedekten gelecek oyuncuları A2'de şampiyon olan takımdan yapsak diyecektim ama orayı da dağıtıyoruz. :D

Bu arada geride bıraktığımız sezonda A2'de iyi işler yapan Berkin vardı. Acaba kendisi kamp kadromuzda mı ?

Berkin yok.

Haha o neydi öyle :D

İyi İyi Emre Çolak girdi az biraz şov yapsın :D

Geri
Üst Alt