Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.566
- 2.117
- 698
Tüm kadroyu kamp boyunca ingiliz takimina verelim. Ne varsa depolasinlar.. bizim antrenmanlar bir cacık etmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskiden forvetmiş sonra kanat olmuş sonra da bekKazımcan'ın ucunu salsak sol açık bile olur Bareth Gale
𝙶𝚘𝚕𝚕𝚎𝚛 𝚑𝚊𝚛𝚒𝚔𝚊
Tenis izliyorum hala maça geçmedi bendeki yayınniye sustunuz
Gitmek için para istiyorsa parası neyse verip göndermek daha mantıklı. Kaldığı sürece Nhaga gibi gençlerin süresini alacak boşuna. Zaten prime dönemlerinde Almanya'yı seçip, yaşlandıkta bitik halde memlekete dönen oyuncuların samimiyetlerine asla inanmıyorum. Bknz: Mesul Özil. 20'li yaşlarda kendimi alman gibi hissediyorum diyen adam, 30'dan sonra ne hikmetse bir anda türk milliyetçisi oldu.Sahada tek sırıtan herif ilkay.
P.ligde tüketilen heriflerin sonu bu oluyor işte
Tüm kadroyu kamp boyunca ingiliz takimina verelim. Ne varsa depolasinlar.. bizim antrenmanlar bir cacık etmiyor.
Yok böyle birşey vallahi Aynen katılıyorum.Futbol ilkay'ı bırakmış vallaha.Eskisini ver yenisini al kampanyası yokmu?Sahada tek sırıtan herif ilkay.
P.ligde tüketilen heriflerin sonu bu oluyor işte