Hazırlık Maçı | Ümraniyespor 1-5 Galatasaray | MS | 17 Temmuz | S Sport+

Bende tor yok renktaş

Sende var ise bir şey diyemem

Ama bu sene Tor epey kesik yer

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman şöyle söyleyim sana Torreira bu takımda olduğu sürece Torreira oynar.Lütfen oynamadığı maçları bir izlemeni öneririm.öyle Torreirayı kesecek babayigit henüz yok.Okan hoca bence Lesley'i torreirayı kessin diye getirmedi.Bekleyip görelim.İmkan ihtimal vermiyorum.Omurganın en önemli dişlisi.Kolaymı imha etmek.Bunu yaz bir yere.

iyi niyetiyle ve gerçekten var gücüyle çabalıyor buna hiçbir lafım yok

ama jelert'in bek performansı vari bir orta saha performansı verdi

valla öyleyse biraz daha deneyip hiç kulübede çürütmeden kiraya verelim

hem kontenjan açılsın hem de oynasın ki zararsız çıkalım

ben izlemedim açıkçası bişey diyemiyorum

ama şöyle ağustosun son haftasına kadar deneyip karar vermeli

net olmayan adamın bizim 20 kişilik kadroda yeri olmasın artık

cem efe'yi niye almadı
genç düşmanı bu hoca

O zaman şöyle söyleyim sana Torreira bu takımda olduğu sürece Torreira oynar.Lütfen oynamadığı maçları bir izlemeni öneririm.öyle Torreirayı kesecek babayigit henüz yok.Okan hoca bence Lesley'i torreirayı kessin diye getirmedi.Bekleyip görelim.İmkan ihtimal vermiyorum.Omurganın en önemli dişlisi.Kolaymı imha etmek.Bunu yaz bir yere.
Bence Tor'un ileriye top taşıyabilme özelliğini kullanabilmek için Lesley'i getirdi yani Tor-Lesley- 10 no şeklinde iki önliberolu bir dizilişte, Tor'u 8 gibi kullanıp , Sane ve Barışı da defansif olarak rahatlatmayı planlıyor olabilir veya Sara'yı ileride rahatlatma amaçlı. Bize baskı yapabilen bir 10 no lazım Mertens'in genci yani, Odegaard çok güzel uyar gibi.

Ya böyle iğrenç, beceriksiz, basiretsiz yönetim olmaz. Kardeşim ne alaka FB eski başkanının sahibi hatta adını taşıyan kanal senin hazırlık maçını yayınlar?

Bu ne onursuz, haysiyetsiz bir davranıştır yahu. Biri de çıkıp böyle iş mi olur demiyor.

Recep baya hoṣuma gitti. Boyu da uzun, sirti dönuk oynuyor. Hemen oynayabilecegi bi takima kiralanmali

Geri
Üst Alt