Hazırlık Maçı | Ümraniyespor 1-5 Galatasaray | MS | 17 Temmuz | S Sport+

Gençleri beğendim. Bravo.

Bence Tor'un ileriye top taşıyabilme özelliğini kullanabilmek için Lesley'i getirdi yani Tor-Lesley- 10 no şeklinde iki önliberolu bir dizilişte, Tor'u 8 gibi kullanıp , Sane ve Barışı da defansif olarak rahatlatmayı planlıyor olabilir veya Sara'yı ileride rahatlatma amaçlı. Bize baskı yapabilen bir 10 no lazım Mertens'in genci yani, Odegaard çok güzel uyar gibi.
Çok net anlatmışsın.Kesinlikle kafadaki aynen böyleolabilir.Sane ve Barışta ortasahaya bir zahmet yardımcı oluversinler.. Eğer 11 de kalmak istiyorlar ise.Ben Brandt'ın gelmesini çok istedim ama umarım akıl koyabilecek ,kilidi açabilecek her oyuncu mümkündür.Tek isteğim oyunda kaybolan oyuncu olmasın 10 numara.Sürekli oyunda kalsın.

1784318170691.webp

Topla güzel akıyor, bu çocukta ışık var

lesley her yerde he 6-8 mi oynuyor acaba
Yanındakinin pozisyon alışına göre değişiyor gibi. Torreira önde kaldığında o arkada Tor arkada olduğunda o önde duruyordu. Lakin savunmaya yerleşince ceza sahamız yakınında hep kendisi vardı.

Çok net anlatmışsın.Kesinlikle kafadaki aynen böyleolabilir.Sane ve Barışta ortasahaya bir zahmet yardımcı oluversinler.. Eğer 11 de kalmak istiyorlar ise.Ben Brandt'ın gelmesini çok istedim ama umarım akıl koyabilecek ,kilidi açabilecek her oyuncu mümkündür.Tek isteğim oyunda kaybolan oyuncu olmasın 10 numara.Sürekli oyunda kalsın.
Kaybolsa bile baskıya katılabilecek biri, Odegaard bu konuda olabilitesi varsa en mantıklı tercih. Zaten Havertz'de aslen 10 numara pozisyona daha yakın, sıkıntı şu Havertz geçen sene çoğunlukla sakattı, bu nedenle Odegaard'ı alabilitemiz olsa bile Havertz'in geçen seneki sakatlık sorunu nedeniyle Arsenal bırakacağı varsa da , bırakmayabilir. Gönül ister Havertz tabi ikiside bize uygun. Diaz'mış Musialaymış bunlar çok düşük ihtimaller, yalancıya fiziki yaptırım olmadığı için herkes ortaya birşşeyler söylüyor, yalancıya fiziki yaptırım olsa böyle olmaz :asd: biri yazmış Valverde :asd:

Geri
Üst Alt