Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 49.545
- 38.967
- 2.888
Heaa pardon arda diye okumusum2009 born??
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heaa pardon arda diye okumusum2009 born??
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocayi mi?Bu arada hoca berati ardayi falan kadroya alip oynatmayi dusunmuyorsa direk kiralik gönderelim, u19da isleri yok bu cocuklarin
Gidikla da güleyimhocayi mi?
Çok nokta atışı tespitlerin var Ekinim sniperım Smith & Wesson umhocayi mi?
#yüzdeyüzBerat>zaniolo.
Onu bonservisi ile paketleyeceğiz 4 aya merak etmehocayi mi?
4 yildir ayni muhabbetOnu bonservisi ile paketleyeceğiz 4 aya merak etme
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok hareketsiz buldum, ada da tam tersi kosuyor basiyor. Adanin stili daha cok hosuma gittiÇağrı ekstra idaman yapıyor onun yorgunluğu da var tam değerlendirme için bir kaç ay geçmesi lazım. Onun ihtiyacı olan şey bitiricilik ve gol koklamak olmalı.
Ada baltaya göre daha sofi bir süreç geçiriyor 16 yaşında diye yükleme yok çocukta diğeri bu sene 1000 dakika alacakmış gibi bireysel bir güçlenme içinde.Cok hareketsiz buldum, ada da tam tersi kosuyor basiyor. Adanin stili daha cok hosuma gitti
ada osimhen'den iyi diyen varBir maç yarım yamalak izleyip Ada'nın Balta'dan iyi olduğuna karar vermişsiniz.
Ada Osimhen'den pahalıdır ama.ada osimhen'den iyi diyen var
en kotulerinden biriydiAda Osimhen'den pahalıdır ama.
Ali Turap
Gökdeniz Gürpüz
Efe Akman
Berat Luş
Arda Ünyay
iyi not aldılar benden
şöyle biraz inceledim de Ümraniyespor az çok 1. ligde kullandığı topçularla oynamış
bu çocuklar aslında bu seviyede profesyonel dakika alabilecek durumdalar
keşke şunlar düzgün bi ortamda düzenli top oynasalar, gerçekten hepsinde iş var
Saçlarını çok beğendim özellikle. Yaşına göre fena değildi bence deH Şaş jr da fena değildi ama ümraniyede