Hazırlık Maçı | Valencia 2-1 Galatasaray | MS | 21 Temmuz | Smart Spor

Cipe - İdare Eder
Linnes - İyi
Maicon - Çok iyi
Donk - Bence takımın en iyisi 2 maçtır
Carole - Çöp ve ötesi
Fernando - Ortalama oynuyor
Belhanda - Fena değil biraz akışkanlık kattı takıma
Selcuk - Her zamanki gibi yine eksik oynatıyor
Feghouli - Vasat
Garry - Çıkana kadar iyiydi ama golde uyudu
Gomis - İsteksiz

Takım genel olarak iyi falan değil kendinizi kandırmayın, bu maç arenada oynansa 5-0 falan yapmıstık simdiye, bu takımın hala deplasman fobisi ve ruhsuzlugu devam ediyor sorun bu

Gomis sahada yürüyor

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maiconun teknigi selçukta veya belhanda da olsa fark atariz. :) Maiconu galiba birtek ben begeniyorum, evet ağır bi oyuncu ama ayagı çok iyi. Yanına hızlı bir stoper koyarak oynatilmali bence.

Arayı açıp, 3. sıraya indik derbilerde gol bile atamayıp.

Kötü takımı sadece psikoloji ile ayakta tutamazsın.
Puan kaybetme lüksümüz oldu işte, sonra tekrar toparlandık ama sezon boyunca kaliteli bir futbol oynamadık. Şampiyon Ligi için bu takım son derece yetersiz ve başarı beklemek hayalcilik. Para yok sadece Şampiyonlar Ligi'nde maçların havasını tadacağız o kadar

Feghouli zayiflamayi bırak üstüne daha da şişmiş.

Donk'un pozisyon bilgisi filan bayağı iyi çevre kontrolü filanda yapıyor dikkatli izledim maicon veya serdar'ın yanında oynar aslında değerlendirmek lazım. Ön tarafa bir 8 no şart.

4-1-4-1 oynadık set hücumu yapıyoruz kontra denemedik hiç set hücumunda iş yapacak skorer kimlikli adamlarımız yok bu yüzden bu kadar kaçtı. Golcü becerili kenarlar ve 10 no lazım bu oyun için bizde yok. Biz ancak gelişigüzel ataklar ve kontralardan gol bulabiliriz.

Gol de gary rodri ye patladı ama yine soldan yememiz büyük problem carole ayakta uyuyor maalesef iki maçtır. PTT oyuncusu kadar katkısı yok.

Feghouli sağ çizgide çok ereti durdu ilk yarı gölge pres yapan geçen sezon ki feghouli gibiydi. Bütün topçularımız solda oynamak istiyor kimsede solak değil arkadaş.

caröl kariyerine sol açık falan başladı heralde defansif pozisyon bilgisi harbi zayıf sağ kanat yalandan içeri girdi diye dibine kadar sokuluyor

halbuki top rakibin ayağındayken müdaheleleri fena değil ancak topsuz koşuları durdurmayı ve alan markajını bilmiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben oyununu fena bulmadım takımın.

Henüz iyi değil okadar ama idare ediyor. Nagatomo.. Mariano ve net bir sekiz nummara gelirse çok daha iyi oluruz .

Yedek için de bir iki eleman lazım

bu arada ilk 25 dk rahat pas yapmamızın sebeplerinden biri oyuncularımızın tekniği kadar valencianın hiç baskı yapmaması

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani heralde orta saha almamak anlamsız olacaktır

feghuli,selçuk ve carole acilen kovulmalı.....belhanda ise çaktırılmadan satılmalı... özellikle feghuli ve selçuk sıfırın altında futbolla tonla para kazanıyorlarbu futbolcu müsveddeleri gitmiyorlarsa kadro dışı bırakılıp en azından maç başı ücretlerinden kurtulunmalı...

Ben oyununu fena bulmadım takımın.

Henüz iyi değil okadar ama idare ediyor. Nagatomo.. Mariano ve net bir sekiz nummara gelirse çok daha iyi oluruz .

Yedek için de bir iki eleman lazım
valencia genclere yatırım yapmış bu sezon.ve bikaçı oynuyo bu maçta.4 net pozisyona girdik, bence de fena değildik.muslera,mariano,serdar,denayer ,nagatamo ve 8 numara olmamasına ragmen fena değil.

Geri
Üst Alt