- 27 Haziran 2009
- 7.434
- 2.372
- 2.248
Barış yine kafaşata vurdu sanırım 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ABD maçımızı bekle. Sofi stadı harika!Cogu stad boyle mi bunlarda ya, hic havaya sokamiyor dunya kupasi diye
Sofi harika bir stad, çalıştığım firmada AR bir iş yapmıştık onlar için yön haritalama vs tarzı. Şuan aktif ettiler mi bilmiyorum.ABD maçımızı bekle. Sofi stadı harika!
Stadı mı diyorsun? Stad kullanılıyor.Sofi harika bir stad, çalıştığım firmada AR bir iş yapmıştık onlar için yön haritalama vs tarzı. Şuan aktif ettiler mi bilmiyorum.
Stadı mı diyorsun? Stad aktifSofi harika bir stad, çalıştığım firmada AR bir iş yapmıştık onlar için yön haritalama vs tarzı. Şuan aktif ettiler mi bilmiyorum.
Neden?ABD rezil bi ülke
Yunus un golü harikaydı. GS da bir tane doğru dürüst uzaktan golü yok şöyle, vurduğu topların coğu rakibe carptı.
Yok bizim yaptığımız navigasyon ar uygulaması aktif edildi mi bilmiyorum demek istedim, stad aktif zaten. Müthiş bir stad.Stadı mı diyorsun? Stad aktif
O kadar para (5 milyar dolar) verildikten sonra muthis olmasi lazim zatenYok bizim yaptığımız navigasyon ar uygulaması aktif edildi mi bilmiyorum demek istedim, stad aktif zaten. Müthiş bir stad.