Hazırlık Maçı | Villareal (6) 2-2 (5) Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Beşiktaş 2-0 Villareal | 8 Ağustos | Devre | ATV

:D İroni yapıyorum oğlum tabi Emre Belözoğlu diyorum :D Tansiyonlarınızı yükseltiyim dedim :asd:

yesil_bukalemun.jpg

Beşiktaş futbol oynamaya başlamış.Biz Rosicky, Ledasma falan alamazsak bu yıl ilk 3'e giremeyiz.

2-0 öndeyken hala koşa koşa taç atan oyuncularımız var sonuçta :o

o kadar karamsar degilim.. ilk 3 kesin diyorum yani :)

Quaresma fos çıkacak gibime geliyor nedense.İzlediğim maçlarda hep bencil bir görüntü veriyordu.Öncedende dediğim gibi Guti Q7den çok daha iyi transfer.Birde Tslde izlemek lazım Quaresmayı.

Bu kadar iyi transferden sonra Beşiktaş'ın böyle skorlar alması anormal değil.

Ya ben bişey sorcam.. Şimdi burası Beşiktaş-Villereal maç forumu.. Emre'ye sallamak için hangi topice gircem ben? :asd:

Quaresma fos çıkacak gibime geliyor nedense.İzlediğim maçlarda hep bencil bir görüntü veriyordu.Öncedende dediğim gibi Guti Q7den çok daha iyi transfer.Birde Tslde izlemek lazım Quaresmayı.

Çok kendine oynuyor, deplasmanlarda çok etkili olmayacaktır ama İnönü'de taraftarın gazıyla iki üç güzel hareket yapar gönülleri fetheder.

Yalnız Hilbert epey vasat bir oyuncu

Beşiktaş tahmin ettiğim gibi futbol felan oynamıyor bu sene bunlar anca yıldızlarla belki maçları kazanırlar. Onlarda gününde olurlarsa. Bugün izlediğimiz bir şampiyonlar ligi maçı olsa emin olun ilk yarı itibariyle 3-0 felan yapardı villareal. Ne bir organizasyonları var ne bir sistemleri. Biraz pas yapan bir takım çıksa karşılarına hemen dağılırlar. Çünkü kovalayan yok hepsi duran oyuncular.

Bu sene süper ligde iyi defans yapan ve iyi pas yapan takımlar Beşiktaşı rahatlıkla maymun ederler merak etmeyin. Fenerbahçede aynı şekil. Çünkü takım olguları yok. Şu anda bunu başaran en iyi takım trabzon. Tamamen takımca hareket ediyorlar. Galatasaray ise gelecek transferlere bağlı takım olgusu var ama kalitesi diğer takımlara göre biraz düşük kalıyor.

ve ekleyeyim bu senenin en büyük şampiyon adayı biziz sadece biraz şansa ihtiyacımız var...

Geri
Üst Alt