Hazırlık Maçı | White Star Bruxelles 0-1 Galatasaray | MS |

Gerizekalı bunlar yemin ediyorum. Ultraların yapacağı iş bu kadar olur :redface:

olumsuz yorum yapmak istemem ama şu 2.lig takımına karşı bari, topa hakim olan baskılı bir galatasaray görmek isterdim. üst üste 5 pas tamamlayamıyoruz. muhakkak pas hatası top kaybı var. olumlu taraftan bakarsak, geçen senekinden farkımız daha hırslı ve mücadeleli olmamız gibi görünüyor. Ancak forvette yetersiziz. gol yersek işimiz zor bu sene

Senin bu forumda bu gune kadar Galatasaray'la ilgili olumlu bir mesajin oldu mu?

Bir isik gordugumde ilk olumlu yorumu yapan ben olurum belkide. Top kontrolu dahi olmayan Burak'in 34 yasina kadar yillik 4 milyon eu kontrat uzatildigi bir ortamda pek bir isik goremiyorum.

iki pas yapmaktan haciz takım,gerisini izlemeye gerek yok-değişen hiçbirşey yok takımda

takima transfermi yapildi degisen birsey olsun. sonra yonetime hakaret edince burda ban'laniyoruz. besiktas, trabzonun bile bizden iyi takimi oldu yaptiklari nokta transferler ile. kimse kendini kandirmasim bu takim bu sene ancak 4. olur.

Yabancı sınırı kalkmadıkça , iğrenç futbola devam.

Melo-Selçuk-Hamit rezilleri oynuyor.Özellikle merkez ikilisi öyle berbat oynuyor ki anlatılmaz.

Bir ara ikisini birden uyardı Prandelli ama bir ilerleme yok...

Süper kupayı fener alır.Takım umutsuz vaka hiç hazır değil.Melo'yu da baya şımarttık, iyice pisikopata bağladı.

4-2-3-1 ve en uçta Burak' ın oynadığı her maçı böyle oynarız biz.

yasin'i izelyim dedim.

top elemana 3-4 kere geldi.

ielride oynayamıyoruz chedjeuyu izlemekten bi hal oldum

Melo daha formda degil

Selcuk bildimiz selcuk

Wes+Bruma +Yabancı Forvet.daima ilk11 olmalı nu tskımda

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt