Hazırlık Maçı | White Star Bruxelles 0-1 Galatasaray | MS |

burak'a küfür etme seviyesini coktan geride braktim. artik sadece gülüyorum adama

Keşke ağzına bir tane indirseydiler. Ulan bir insan bu kadar itici olur ya. artist herif senin aldığın her kuruş sana fazla en fazla 1 mio vermek lazım ama o bile fazla.

Türk Burak Yilmaz kavga ediyor...Yabanci Chedjou sakinlesdiriyor. buda Burak ne rezil bir insan oldugunu gösterir

burak karekter olarak da gsye yakismiyor

servet neyse burak da odur benim icin

Bu gurbetçiler avrupa'ya gittikleri senede takılı kalmışlar..

Değişime ve entegrasyona direnip almanlaşmayalım derken evrimden geri kalıyorlar..

Olm Türkiye çok değişti lan.. bu hanzoluklar bize uzak artık.. uyum sağlayın şu avrupa'ya..

Türk futbolculara evlenemez maddesi koyacaksın sözleşmeye, kim evlendiyse sıyırıyor tamamen

şu oynadığımız takıma bakın. yazıklar olsun.

galatasaraya yine seviye indirdiler.

Futbolu geçtim ama bir hazırlık maçında bu kadar sinir, stres ve disiplinsizlik olması hiç mutlu etmedi beni. Sürekli hakeme itiraz, taraftarla kavga vs. ne oluyoruz ya? 2. lig takımı ile hazırlık maçında hal böyle ise nasıl geçecek bu sezon? Prandelli'yi de mi sallamıyor bunlar nedir, anlamadım.

Su maci izleyip forvete gerek yok diyen muhtemelen sikecidir banlayin gitsin

Futbolcu iyi değilse futbol harici her işle uğraşır. İşi kalmamış taraftarla tartışıyor. At golünü madem golcüsün sustur milleti, ama kolayı seçiyor. Geçen seneden beri triplerde.

Noldu Burak taraftarla kavga mı ediyor :D Hangi mantıkla bu adamla sözleşme uzatıldı ve üzerine kadro kuruluyor merak ediyorum.

tapatalk

Geri
Üst Alt