Hazırlık Maçı | White Star Bruxelles 0-1 Galatasaray | MS |

Valla bu kötü oyunun forvetle ne alakasi var ben cözemedim. Haksizlik bu.

Galatasaray cok kötü oynuyor, ve bu oyunla fena tokatlanir Süper kupada, söylemis olalim.

Rezalet yani ya. Ne pozisyon var, ne oyun var. Dan dun, biraz faul maul. Sacmalik yani.

Cok kötü cok.

1- Yanlış rakip yanlış hazırlık maçı hatta yanlış hakemler. neresinden tutsan elinde kalır. sert olmasın diye böyle sert oynayan bir 2.lig takımına karşı maç ayarlayanlara selamlar

2- hamit-selçuk-melo orta sahası çok düz kalıyor ayrıca çok kötü oynuyor hepsi. oraya mutlaka takviye lazım.

3- Forvet lazım bu Burak adamı kanser eder

4-sağ bek-sol bek lazım

5- yasin başlarda parladı ama sonra kayboldu devamlılık sorunu var gibi ancak yinede yedek olur.

6 olcan-yasin-burak-hamit hepsi beraber sahada olunca kalite yerlerde sürünüyor. bunların hepsi tamamlayıcı oyuncu. sneijder-drogba gibi adamların yan rollerini oynarlar ancak

genel olarak böyle notlara gelirsek

Emrecan 3

semih 4

chedju 5

telles 5

hamit 2

melo 5

selçuk 4

olcan 5

yasin 5

burak 3

Leş ötesi oynuyoruz rakip 2.lig takımı ve kazma.Burak bizi bu senede kanser eder en azından mevlüt gelsin onada razıyım.

Umudumuz sneijderlen bruma. Yoksa hücumda bu yerlilerle bir halt olmaz.

Olcan'i hoca her halukarda kanatlar da oynatacak ama bu pozisyonda da görmek istemesi son derece normal.

Moderatör arkadaşlar hemen her başlığa gelip, o başlıkta siyasi konu açıp, insanlara hakaret eden bir isim var. Hani artık o kadar barttı ki adamı her saniye eleştirdiği isim dürtüyor zannedersiniz.

Lütfen artık bir önlem alın. En azından hakaretlerine bir önlem alın da şurada futbol konuşalım.

Bu arada süper kup hayal diyenler mi dersin, ligin sonucunu kestirenler mi dersin hepsi yerle bir etti takımı.

Takım açık bir şekilde sallamadan gitmiş oraya. Eksikler tabiki var ama bu kadar trollük de biraz fazla.

Mancini futbolu oynuyoruz tam,değişiklik yok hiç.

Emre can stoper değilmiydi?

Savunma anlamda fena değil ama öne doğru sıf zarar.

Yedek sağ bekimiz yok vallahi

Yasin iyi bir alternatif olacağını gösterdi. Bu denli kötü bir ilk yarıda birseyler yaptı.

Hamit-Melo-Selçuk rezilleri oynuyor böyle bir şey olamaz ya...

İkinci yarı adam akıllı oyuncular girsin de rahatlayalım...

yorumlara bak komedi gibi. altı üstü saçma sapan bir hazırlık maçı. taraftar bu maçı ne kadar ciddiye alıyorsa futbolcularda o kadar ciddiye alıyor. atletico'ya karşı oynadığımız oyunla bu maçtaki oyun bir mi? aynı şekilde süper kupadaki oyunda böyle olmayacak

genel olarak haklı olabilirsin ancak atletico maçında da pek bir hücum varyasyonu göremedik. he diyeceksin atletico avrupanın en iyi defans yapan takımlarından, ona da eyvallah. ama insan kime karşı olursa olsun bir şeyler görmek istiyor.

ayrıca atletico iyi defans yapıyor normal diyeceksen de o zaman CL de bizden güçlü takımlara karşı bir şey beklememek gerekecek böyle bir düşünce de ki o da yanlış olur.

anlayacağın hücum olarak çok zayıfız. muhtemelen bruma ve şino nun takıma girmesiyle iş değişecek ama sezon uzun, illaki şino suz maçımız olacak.. bu tarz kısır oyunla bitmek bilmez o maçlar..

İğrenç ötesi bir maç. Takım ileri gidemiyor. Ki gidememesi de normal zaten şu kadroyla. Sağ kanat Emre Can ve Hamit ile zaten ölü. Takımda santrafor namına birisi de yok. Olcan ortada hiçbir şey yapamadı. Melo - Selçuk ikilisi kaç pas hatası yaptılar ben sayamadım. Maçta tek beğendiğim adam Telles şu ana kadar. Yasin de beklentimin üstünde çıktı ilk 15 dakika ama sonradan o da kayboldu. İkinci yarıda bu kadroya sabredilmemeli, 45 dakikası çöpe atılmış bir hazırlık maçı oldu, 1 dakikası daha heba edilmemeli.

Takımın eksik olduğu,yetersiz olduğu her halükarda belli fakat bu bir hazırlık maçı skor vs önemli değil , mutlaka daha iyi olacağız süper kupada ama daha iyisi yetmez lig için çok çok daha iyisi lazım.

Hücumsal çeşitlilik ve süreklilik açısından anadolu kulubuyuz şuan

Neyse en azindan Baskan de maci izliyor. Forvet gelmezse yönetim istifa etsmesi lazim zaten. Iyi bir forvet almamiz lazim. Iyi derken bir Doumbia, bir Campbell falan dan bahsediyorum. Mesala Sow gibi forvet, su anda tam aradigmiz forvet tipi Sow bana göre. Görüyrsunuz, ilerde iki pas yapamiyoruz, topu buraka gelince ya foul yapiyor yada kendini yere atiyor.

takım umursamıyo maçı ne demek ya 2 pas yapamıyolar şu takıma karşı umursasalar nolcak ?

Forvetin Burak ise pozisyonsuzluğa razı olacaksın.

Geri
Üst Alt