Hazırlık Maçı | White Star Bruxelles 0-1 Galatasaray | MS |

Yeni sezoa pek ümitli girmiyoruz..

Baskan iyi bi forvet alması şart

* LG G2 Tapatalk *

Bruma, Olcan, Sneijder ne yaparsa yapıcak.Melo'nun da form da olması çok önemli.

Süper kupa öncesi hiç iyi bir görüntü vermiyor bu takım, transfer sezonu bitmeden özellikle hücum hattına takviye şart oğlu şart. Yine de karamsarlığa gerek yok, fener maçında çok daha konsantre ve istekli şekilde çıkarız diye umuyorum.

Bazı oyuncuların tatilden dönemediği, futbola yabancı kaldıkları da ayan beyan ortada. Takım olarak belirli bir seviyeyi yakalamamız biraz zaman alacak ŞL'de şanslı bir grup ve fikstüre ihtiyacımız var.

inş 5 tane yeriz de transfer sezonunun son gününü beklemeden gerekli hamleleri yapar bizim 75 yaşındaki başkan ünvanlı kişi

Her kötü oynadigimizda kafadan 2 oyuncu seciyoruz, onlari linc ediyoruz. Hamit ve Burak.

Sanirsin digerleri Madrid gibi oynuyor, bu iki oyuncu bizi frenliyor.

Takim rezalet durumda, bunu konusun bence.

Hahaha komediye bak. 4 yil kontrat uzattigimiz, 4 milyon eu verdigimiz sozde bir forvet var elimizde, ama forvet transferi kimsenin dilinden dusmuyor. O kadar berbat yonetiliyoruz ki, bazi arkadaslar kusura bakmasin ama ben elestirecegim.

Valla bu kötü oyunun forvetle ne alakasi var ben cözemedim. Haksizlik bu.

Galatasaray cok kötü oynuyor, ve bu oyunla fena tokatlanir Süper kupada, söylemis olalim.

Rezalet yani ya. Ne pozisyon var, ne oyun var. Dan dun, biraz faul maul. Sacmalik yani.

Cok kötü cok.

Bu kadar berbat durumda olacağımızı tahmin etmiyordum. Hakikaten felaket durumdayız. Şu futbolu gördükten sonra benim bu sene için umudum kalmadı. Kimi alırlarsa alsınlar değişen fazla bir şey olmayacak. Bu enkazı değil Prandelli bütün delliler bir araya gelse kurtaramaz.

olcan-hamit-yasin-burak bunların hepsi sahada olunca bu kadar kalitesiz ve yetersiz takım çıkıyor ortaya. aslında bu oyuncular bireysel olarak kötü oyuncular değil yıldız oyuncuların yanında tamamlayıcı oyuncular olurlar ama hepsi beraber sahada olmaz olmamalı. olursa böyle rezil oluyoruz. bu takıma acilen Drogba ya yakın kalitede bir yıldız yabancı lazım. sneijder ve kaliteli yabancı sahada olursa yanlarınada bu yetersizlerden 2 tanesini serpiştiririz artık :)

Takım Terim'li 2011-2012 sezonundan itibaren takım savunması olarak bence üstüne koyarak gidiyor. Ama hücumda da her sene daha kötüye gidiyoruz.

Tek tek oyunculardan öte kadro planlaması hatası var bu anlamda. Biraz fazla savunma takıntısı yaptık. Özellikle Mancini ile beraber. halbuki gol atamıyor takım.

Prandelli'nin transferle veya transfersiz çözmesi gerekn ilk mesele bu.

Her kötü oynadigimizda kafadan 2 oyuncu seciyoruz, onlari linc ediyoruz. Hamit ve Burak.

Sanirsin digerleri Madrid gibi oynuyor, bu iki oyuncu bizi frenliyor.

Takim rezalet durumda, bunu konusun bence.

Galatasaray taraftarının Burak düşmanlığı ne kötü oyun düşmanlığı ne gol kaçırma düşmanlığıdır öyle bir düşmanlıktır ki adı konamaz

5 yabancıyla şampiyonluk çok zor.Ah ulan 6 yabancı ne büyük lütufmuş.

Hahaha komediye bak. 4 yil kontrat uzattigimiz, 4 milyon eu verdigimiz sozde bir forvet var elimizde, ama forvet transferi kimsenin dilinden dusmuyor. O kadar berbat yonetiliyoruz ki, bazi arkadaslar kusura bakmasin ama ben elestirecegim.

yönetim boşluğu var şuan kulüpte

kimi transfer edicez o bile belli değil

yine son gün cris, lukunku gelir sonra zararına göndeririz

Bu kadar berbat durumda olacağımızı tahmin etmiyordum. Hakikaten felaket durumdayız. Şu futbolu gördükten sonra benim bu sene için umudum kalmadı. Kimi alırlarsa alsınlar değişen fazla bir şey olmayacak. Bu enkazı değil Prandelli bütün delliler bir araya gelse kurtaramaz.

Acikcasi bu kötü oyunun forvetle uzaktan yakindan en ufak alakasi yok.

Takim cok kötü durumda ve bunu kabul etmemiz gerekiyor ilk önce.

2 oyuncu seciyoruz, kendimizi rahatlatiyoruz sadece. Hepsi kötü bence. Iyi olan tek futbolcu yoktu.

Hamit Hamit diyenler neden Olcan´a tek laf edemiyor? Aldigi her topu kaptirmadi mi? Biraz adaletli olmak lazim.

Böyle devam ederse, bence de bu takimdan hicbirsey olmaz.

_____Melo Olcan

Bruma Sneijder Yasin

______Campbell*

Herhangi yabanci ST

Bide bunu deniyebiliriz

* LG G2 Tapatalk *

bu herifler sert giriyyor. bizim oyuncularda zorlamiyor. sneijderin girmesini istemiyorum. bu mallar bilege giriyor. biz önde bile basmiyoruz. iddiada varmi bu maç.

2. devre şino ile yekta girsin takım biraz toparlansın..

Geri
Üst Alt