Hazırlık Maçı | White Star Bruxelles 0-1 Galatasaray | MS |

Lig tv'yi iptal mi ettirsem taaddüt başlamadan her sene bu rezilliğe 68 lira vericez.

Hamit derhal gönderilmeli adam gerçek anlamda bitmiş...

Emrecan Coşkun çok vasat bir adam,hem Emre Tosun hem David Luiz bundan çok daha iyi.Ne pozisyon alabiliyor,ne müdahale yapabiliyor,ne pas atabiliyor...

Bugün Burak'ta suç yok şaşırmayın artık saçmalamayın.Selçuk-Melo pas atamıyor atağa nasıl çıkalım ?

tt arenaya kombine alanlara aciyorum, o kadar para bu kadroya verilmez bence, aci cekeceksiniz dostlarim

Bu takımı özletdiriyorlar

Engin melo selcuk emre

Elmander necati

Berki yildiz yokdu, ama

Press vardı ruh vardı savaşmak vardı

* LG G2 Tapatalk *

Kalitesiz GSTV Burak'in videosunu koyuyor, adam daha top kontrolu yapamiyor ama PR ekibi masallah iyi calisiyor

Son günü bekliyorlarmis :) Son gün dedigin Eylül. O zamana kadar 2-3 kere tokatlasinlar bizi, havamiz sönsün, öyle yap transferi.

Acikcasi son gün yapacagin transferlerin ben taaa. Bu kadar basit bu olay.

Gstv nin göstereceği maçta bu kadar olur.15 dakikalık devre arası oldu bize yarım saat.3 güne izleriz.

gecen hafta atletioco dünyanin en iyi savunmasini yapiyor o yüzden burak sahada yoktu diyenler vardi

simdi de onun sucu yok digerleri cok kötü yeeaaahhh olmus

Valla yabanci derdi olmasa, bu takima koy Almeida´yi, alayini cebinden cikarmazsa bende futboldan gram anlamiyorum.

Hepsiyle top diye oynar bu lesh dedigimiz Almeida. Bu bile durumumuzu özetliyor zaten.

Atletico'ya karsi güzel oynadik. Niye simdi herkes bu gereksiz mac icin takimi yerle bir ediyor?

adam gibi sahada adam gibi maç yapmiyoruz. son günü bekleyelim. müthiş transfer yapicaz:D

Geri
Üst Alt