Hazırlık Maçı | White Star Bruxelles 0-1 Galatasaray | MS |

kurumsallıktan bahsederler şu tvnin kalitesizliğine şu futbol takımının sürprizlerle ne olacağı belli olmadan plansız yönetimine bi bakın

1 başkan gelmedi şu kulübe arkadaş ya kendimi bildim bileli hep aynı şeyler

forvet var defans yok, defans var kaleci yok, kaleci var kanat oyuncusu yok, kanat oyuncusu var forvet yok bu sefer

NEDİR BU YÖNETİMSİZLİK KARDEŞİM BIKTIM VALLAHİ YA

gecen hafta atletioco dünyanin en iyi savunmasini yapiyor o yüzden burak sahada yoktu diyenler vardi

simdi de onun sucu yok digerleri cok kötü yeeaaahhh olmus

Burak banko oynamalı

Yılda bukadar milyon alan yedeg cekilmezzzasdf yeahhhhh

Ayrıca o küserse.olcan ve selcuk küsermişasdfx yeahhhh

* LG G2 Tapatalk *

Acikcasi bu kötü oyunun forvetle uzaktan yakindan en ufak alakasi yok.

Takim cok kötü durumda ve bunu kabul etmemiz gerekiyor ilk önce.

2 oyuncu seciyoruz, kendimizi rahatlatiyoruz sadece. Hepsi kötü bence. Iyi olan tek futbolcu yoktu.

Hamit Hamit diyenler neden Olcan´a tek laf edemiyor? Aldigi her topu kaptirmadi mi? Biraz adaletli olmak lazim.

Böyle devam ederse, bence de bu takimdan hicbirsey olmaz.

Olcan'ın hazırlık döneminde iyi görüntü verdiği bir maç görmedim. Bu kadar zayıf rakibe karşı bile böyle oynayacaksa TSL'de daha zorlu ekiplere karşı mı iyi oynayacak?

Mac devam.ediyir gstv müzik klip gösteriyir

* LG G2 Tapatalk *

Altyazı geçiyorlar ikinci yarı başladı diye, versenize birader :redface:

Bu GS TV ye küfürler serbest olsun

* LG G2 Tapatalk *

aslinda helal olsun gstvye, bizi bu rezalet macini göstermiyorlar, bizim iyiligimiz icin

O kadar kötüyüz ki, maci yayinlamayin bari diye emir geldi sanirim. Isabet olmus.

Ulan kanalı kanal değil , kulüp kulüp değil bu ne ya? 2-3 sene önceyi özlettirdiler yeminle. Bu sene kanser olucaz belli.

Geri
Üst Alt