Hazırlık Maçları Takip Başlığı

beni sevvvvvvvvvvv
1689182164037.webp

Dzekoya 1 tane top gelmedi herif sıkılıyor ortasahaya geliyor o seviye kötü takım.

süper kupa maçı ertelenmiş mi ocağa
spacede öyle diyorlar

Fbnin geçen sene oynadığı baskılı oyundan eser yok

Szymanski ile falan çözemezler bu orta saha sorununu. Orta sahalarına oyunun iki yönünü de oynayıp yönetecek lider birisi gerekiyor ki parayı da Szymanski'ye gömdüklerini düşünürsek iyi seviyede birisini almaları zor muhtemelen. 2 maçtır yine garip bir defans kurgusu ile oynuyorlar, onu da geçtim defanslarında da lider, toplayıcı bir stoperleri yok. Geçen sezon yaşadıkları sorunların çoğunu yine yaşayacaklar.

Kızılyıldızın ortasahası dribblingci top kapan siyahi olunca anında çöküyor ortasahası fenerin.

Szymanski ile falan çözemezler bu orta saha sorununu. Orta sahalarına oyunun iki yönünü de oynayıp yönetecek lider birisi gerekiyor ki parayı da Szymanski'ye gömdüklerini düşünürsek iyi seviyede birisini almaları zor muhtemelen. 2 maçtır yine garip bir defans kurgusu ile oynuyorlar, onu da geçtim defanslarında da lider, toplayıcı bir stoperleri yok. Geçen sezon yaşadıkları sorunların çoğunu yine yaşayacaklar.
ismail oyunun iki yönünü de harika oynuyormuş, ihtiyaçları yoktur eğer öyleyse :)

bizim son maçta yaptığımız presin benzerini yapıyor kızılyıldız fb buna karşılık veremiyor eziliyor

Bu crespo tam dayaklık herif bedava faulleri veriyor hakemde bizim trdeki hakemler olmasa bu crespo hakemi aldatmadan her maç sarı yer.

Geri
Üst Alt