Hazırlık Maçları Takip Başlığı

Seneya nasıl varmı izleyen
Gol harici bir bok oynadığı yok. Ama tadiç o yaşına rağmen kaliteli adam. Bereket 50-60 maçı kaldıramaz. Bir de fred iyi. Biz bu adamı geçen sene alsaydık çok iyi olurmuş.

Onun harici bildiğin şikebahçe işte. Her sene aynı terane. Lig başlamadan şampiyonlar, lig bitince babayı alırlar.

Asıl 3 günde bir maçlar gelince ben görürüm bunları. Ellerine verecekler gene.

Gol harici bir bok oynadığı yok. Ama tadiç o yaşına rağmen kaliteli adam. Bereket 50-60 maçı kaldıramaz. Bir de fred iyi. Biz bu adamı geçen sene alsaydık çok iyi olurmuş.

Onun harici bildiğin şikebahçe işte. Her sene aynı terane. Lig başlamadan şampiyonlar, lig bitince babayı alırlar.

Asıl 3 günde bir maçlar gelince ben görürüm bunları. Ellerine verecekler gene.
Ben strasburg daki sağ bek seneya sormuştum. Bir ara adı bizle cikmisti.

Beşiktaş maçına bakıyorum da 17'lik Mustafa diye bir eleman 2 gol attı şimdi de asist yaptı. Fizik falan da baya iyi. Bizim altyapıdan neden sadece vitaminsiz oyuncu çıkıyor yukarı anlamadım.

GAK diye karga sesli bir takım ile oynuyorlarmış

Tinerciler hazirlik macinda kavga ediyor mahahaha tineri fazla mi cektiler acaba

Barcelona XI: Ter Stegen; Valle, Christensen, Í. Martínez, Balde; Casadó, Bernal; Pablo Torre, U. Hernández, Pau Víctor, Lewandowski

Real Madrid XI: Courtois, Vazquez, Rudiger, Militao, F. Garcia, Modric, Ceballos, Martin, Arda Guler, Brahim Diaz, Endrick

56' chelsea 0-4 man city

Barça 11'inden sadece 4 oyuncu tanıyorum galiba.

Geri
Üst Alt