Hazırlık Maçları Takip Başlığı

Kobanispor Futbol Kulübü bu sene hakemlerin de kollaması ile, geçen sezon olduğu gibi maç kaybetmez kolay kolay.

Gooooooooooooooooooooooooollllll

Fenerin doğru düzgün atağı yok. Nasıl iyi oynuyormuş. Ayrıca duran şut çekme dışında vasat.

Fener geçen sezona göre daha atlet bir takım olmuş ama teknik kaliteleri hala çok düşük.

Oğuz'un çok iyi topçu olduğuna emin miyiz. 7 maç falan izledim hiç bir numara görmedim adamda. Standart işleri yapıp biraz da fizikli olması bir yanılgı mı yaratıyor acaba. Standart bir herif gibi duruyor.

Fb geçen seneye benzer özellikle 3'lüye döndüğünde savunmada hala sıkıntıları var. Biraz artıları Duran öne daha hareketlilik ve fizik güç getirmiş. İrfancan Kahveciyi umarım oynatmaz Mou onu şutları ciddi etki. Yeni aldıkları sol bek tempolu, fizikli ama istatistiklerin gösterdiği gibi defansif olarak zaafları var. Eksi durumu eskisi gibi ileride topu tutup dağıtan bir Dzeko'ları yok Duran gelen toplarda iyi şut özelliği var yalan yok ama boşta biri olsa bile direk şutu düşünen bir oyuncu En Nesryi 'de zaten bağlantı olan biri değil. 4'lü oynarkengeriden oyun kurmakta zorlandı 3'lü de bu konuda rakip oyun yüzünden mi yoksa işe mi yaradı bilmiyorum daha iyiydi ama hücumda geçen seneki gibiler.

Geri
Üst Alt