Inanin sponsor bulsak su adamlari cok rahat aliriz. Imza paralarina sponsor bulmak cok zor olmamali. NEF sponsor olabilir. Rusyadaki is adami. Veya Pegasus vs vs
Zaten imza parasini sponsor bulduktan sonra Herrera icin Selcuk'un ve Sinan'nin yillik ucretini, Brahimi icin Badou ve Onyekuru'nun yillik ucretini veririz. Dusunun yani Badou Selcuk Sinan Onyekuru gidiyor ve Brahimi Herrera geliyor.
Bu arada imza paralarinin yarisina sponsor bulsak o da kar.
Cagne Belhanda Fernando Feghouli de F. Terim'in takdirine kalmis artik.

Brahimi yerine Herrera'yı tercih ederim. Bizim asıl ihtiyacımız orta saha. Kanatlarda Feghouli, Onyekuru ve Babel yeterli olur. Asıl Herrera bizim orta sahamıza ilaç gibi olur.

Bu arada fener isterse cok rahat alir. Adamlara kampanyadan para geldi. Sanirim UEFA imza parasina filan karismaz. Fakat cok buyuk risk. Sampiyon olamadiklari an biterler. Ben olsam ligde Galatasaray ve F. Terim varken o riski almam :D:D

Herrera adamım benim. Kulakları çok hoş.

mexicos_midfielder_hector_herrera_poses_before_the_russia_2018_w_812419.jpg
Ara ara bizim şişliye gelsin
Televizyon çekmediğinde çannak anten gibi kullanırız :red:

Portekiz basınına göre Brahimi'nin abartı ve fahiş istekleri yüzünden transferde görüşme yapan sadece West Ham kaldı.

Son günleri bekleyip fiyatların düşmesini mi bekleyeceğiz acaba

Bahsedilen rakamlara bakarsak, sadece free olduğu için o rakamlar verilebilir ama Brahimi gelirse Feg - Fernando - Belhanda üçlüsünden ikisi gitmek zorunda.

Zaman geçtikçe ve takımlar mallık yapmazlarsa istekleri de azalmaya başlayacaktır.

Bahsedilen rakamlara bakarsak, sadece free olduğu için o rakamlar verilebilir ama Brahimi gelirse Feg - Fernando - Belhanda üçlüsünden ikisi gitmek zorunda.

Zaman geçtikçe ve takımlar mallık yapmazlarsa istekleri de azalmaya başlayacaktır.
Fernando-Ndiaye-Belhanda üclüsünden
X-Y-Feghouli düzenine gecmek lazim.

Feghouli 10 numaraya gecerse daha etkili olur bana kalirsa. Tabi orta sahada cok mücadeleci oyuncular olmali. Fernando bitik.

4 milyonun neyini beğenmiyor ki ? Avrupa takımlarından sadece West Ham,Everton felan verir 9-10 maaş ona öyle bir mallık potansiyelleri var

Gerçi çerez parası heriflere

4 milyonun neyini beğenmiyor ki ? Avrupa takımlarından sadece West Ham,Everton felan verir 9-10 maaş ona öyle bir mallık potansiyelleri var

Gerçi çerez parası heriflere

4 milyon euro maaş - 5 m imza parasına bitebilir bence.

Son vurgununu yapacak işte, amacı daha fazlasını kazanmak.

4 milyon euro maaş - 5 m imza parasına bitebilir bence.

Son vurgununu yapacak işte, amacı daha fazlasını kazanmak.

4 milyon istemesi koymaz da bir süre sonra her gelen topçu 4 istemeye başlayacak.Bakacak Feg,Brahimi,Muslera,Belhanda vs alıyor ben niye almayayım diyecek

Maaşları kontrol altına almak lazım en azından ilk etapta 3 milyonu geçmemeliyiz bence ama Brahimi gibi bir topçuyu bonservisli almaya kalksan bu paralara alamazdın öyle de bir gerçek var

4 milyon istemesi koymaz da bir süre sonra her gelen topçu 4 istemeye başlayacak.Bakacak Feg,Brahimi,Muslera,Belhanda vs alıyor ben niye almayayım diyecek

Maaşları kontrol altına almak lazım en azından ilk etapta 3 milyonu geçmemeliyiz bence ama Brahimi gibi bir topçuyu bonservisli almaya kalksan bu paralara alamazdın öyle de bir gerçek var

5 milyon euro bonservis istese bedava derdik işte öyle bakmak lazım.

Zaten maaş mevzusundan dolayı Belhanda - Fernando - Feghouli üçlüsünden ikisi gitmeli Brahimi gelirse.

Geri
Üst Alt