Hedef Alvarez Balanta

İyi oyuncu olabilir ama kontenjanı hücumdan yana kullanmamız daha iyi olur.

Kanatta 2 yerli olmazsa da stopere yer kalmıyor.Her türlü kötü oluyor sınır varken kadro.

nasıl yav

muslera telles melo sneijder garanti oyuncular 1 yabancı forvet şart etti 5 birde yabancı kanat alırız işte eder 6 diğer kanadada töreyi alsak tamam işte

nasıl yav

muslera telles melo sneijder garanti oyuncular 1 yabancı forvet şart etti 5 birde yabancı kanat alırız işte eder 6 diğer kanadada töreyi alsak tamam işte

Aynen ben de senin gibi düşünüyorum yabancılar konusunda.Şöyle bir kadro güzel olur.

------------------------Muslera--------------------

Tarık--------Koray--------Semih-------Telles

--------------------Melo---Tolgay----------------

Olcan/Töre--------Sneijder-----------Bruma

-----------------------Yabancı--------------------

stopere tecrübe lazım potansiyel olsada bizde gelişmez bu yüzden Luisao-Naldo tarzı adamlar lazım. Bu sene bedava olacak Psgli Alex süper olur.

Aynen de senin gibi düşünüyorum yabancılar konusunda.Şöyle bir kadro güzel olur.

------------------------Muslera--------------------

Tarık--------Koray--------Semih-------Telles

--------------------Melo---Tolgay----------------

Olcan/Töre--------Sneijder-----------Bruma

-----------------------Yabancı--------------------

aynen şablon bu olmalı eksik bölgelerede işte alınabilecek en iyi oyuncular alınmalı alternatif olarakta yetenekli türklere yönelinmeli atıyorum forvet için alternatif hollandadan bilali alırsın stopere schalkeden kaan ayhanı alırsın orta sahaya kayseriden okay yokusluyu alırsın kanat için alternatif antalya patladı emrah başsanı alırsın beleşe keza aydın karabulut iyi alternatif oluyor boşa çıkıyor beleşe al dursun

Hocam nasıl kontejan harcanacak bir bölge degil. Bugün Lig Şampiyonlugu sağlam defans yapmaktan geciyor, bu yıllardan beri böyledir. Dünyanın diğer liglerinde de böyledir. Bizim mevcut yerlilere kalırsak seneye de kova oluruz. Cünkü bizde gerçek anlamda defans yapmasını bilen tek bir oyuncu dahi yok.

ligin en az gol yiyen takımıyız üstelik kasımpaşadan 4 yediğimiz halde forvet öncelikli olmalı...

Dany gibi topla oynamayi cok seviyor, simdiden gelecek yorumlari kestirebiliyorum..

Gördüğünüz her stoperi alın.:D Kanatta biz adam buluruz oynatıcak:D Çapsız herifler..

Balanta'yı hiç izlemedim ama FM'de efsane bir wonderkid. Öyle John Terry gibi özelliklere gelmiyor ama iyiydi.

FM'ye göre konuşuyum, öncelikli aradığımız stoper değil.

Bize Ujfalusi gibi teknik becerileri olan, zaman zaman top sürüp ileri pas verebilen bir stoper lazım. FM'ye göre Balanta'nın bu özellikleri yok.

Bu adamın iyi biri olucağını düşünüyorum defansın solundada oynuyor ters kademeli 2 defans sağ ve sol ayaklı daha alternatifli bir defans olur AMA yaşı küçük avrupa tecrübesi yok geliştiricek teknik adamlarımız yok bu adamı almak için alt yapımız çok güçlü olmalı oda bizde yok.

Gidip Serdar Aziz'i alacaklarr ! Ha Chedjou giderse ki, şu durumda 5'e falan satılabiliyorsa hemen, tecrübeli iyi bir stoper olur.

Konuya dönersek Balanta'yı hiç izlemedim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pGVyWkn7OuM[/media]

brezilyada doria neyse arjantindede balanta en buyuk defansif yetenek ama sanmiyorum alamayiz barca istiyordu gecen yaz

Balanta'yı hiç izlemedim ama FM'de efsane bir wonderkid. Öyle John Terry gibi özelliklere gelmiyor ama iyiydi.

FM'ye göre konuşuyum, öncelikli aradığımız stoper değil.

Bize Ujfalusi gibi teknik becerileri olan, zaman zaman top sürüp ileri pas verebilen bir stoper lazım. FM'ye göre Balanta'nın bu özellikleri yok.

.

Öncelikle bazı üyelerimizin gençlerden verim alamadık sözüne katılmıyorum.Daha bekleyin neler göreceğiz bilinmez.

Bruma : Yarım sezon oynadı sonra sakatlandı şimdi turp gibi dönüyor, daha 19 yaşında.

Koray:Yarım sezon oynadı

Ontivero:Yarım sezon oynadı

Hajrovic:Yarım sezon oynadı.

Yarım sezon veya 1 sezon oynamadan bu gençlerden yıldız olmasını beklemek yanlış , hepsi yıldız olacak die bi kaide yok tabii ama 1 tane bile çıkarsak mükemmel olacak.Balanta 'ya gelince ona yapılan yorumlar iyi ancak hava toplarında iyi oluşuna katılmıyorum 1,81 boyla Almeida 'dan veya Şampiyonlar Liginde örnek veriyim İbrahimovic'ten, Ronaldo 'dan,Mandzukic 'ten veya Ramos 'tan Pique 'den hava topu alacak değil o yüzden bence hava toplarında iyi falan değil eğer Ronaldo kadar zıplama kabiliyeti varsa olabilir yoksa imkansız.İyi olarak kabul edemeyiz normal diyebiliriz.

Geri
Üst Alt