Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yolun Sonu Belli !

Formalarla gidiyoruz kadıkoye sunu boyuyoruz sarı kırmızıya tamammı bak söz vermek ... vermeye benzemez iyi düşün:D

Tamam hacı gidelim boyayalım da benim neden hep işim heykellerle yahu.:D

Galatasaray UEFA'yı alsın.Bikini giyerim :D:D:D

Kadıköy’e bilet alın

Bülent Korkmaz, 2009 UEFA Kupası’nı müzelerine götüreceklerinden emin

Galatasaray’ın patronu ‘Rövanşta Hamburg’u eleriz. Ajax, City, Bremen, CSKA Moskova, Udinese ve PSG ile çok rahat boy ölçüşürüz. Kadıköy’de kupa kaldırmaya herkes hazır olsun’ dedi

Sami Yen’e güveniyor

BÜLENT Korkmaz, oyuncularına güveniyor, UEFA’da hedefi tutturacaklarına inanıyor. Galatasaray, Hamburg ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak UEFA Kupası’nda çeyrek finale yükselmek için büyük avantaj sağlarken, hocası umutlu konuştu. Korkmaz ‘Sami Yen’de taraftarımızın da desteğiyle kazanmaya yakınız. Kadıköy’de final oynamak hayal değil’ diye konuştu.

Saracoğlu bizi ateşliyor

UEFA finalinin Fener’in stadında olmasının kendilerini ayrıca motive ettiğini dile getiren Bülent Hoca ‘Hamburg ile dişe diş mücadele ettik. Rövanşı da kazanacak gücümüz ve inancımız var. Emre Aşık’ın yanı sıra Servet, Emre Güngör ve Mehmet Topal’ın oynamayacak olması dezavantaj olarak görülebilir. Ama sahaya yine 11 kişi çıkıp, savaşacağız’ dedi.

1-1’e sığınmayacağız

KORKMAZ, 1-1’in avantaj olduğunu ama bunun arkasına sığınmadan galibiyet için oynayacaklarını da söyledi, Aslan’ın teknik patronu ‘Taraftarımıza güzel bir galibiyet izleterek çeyrek finale çıkmak istiyoruz. 19 Mart’ta tüm tribünlerin dolacağını ve 90 dakika susmayacaklarını biliyorum. Onların bize vereceği güçle istediğimizi elde ederiz’ açıklamasını yaptı.

Her rakiple baş ederiz

ASLAN’IN hocası, çeyrek finale Manchester City, Werder Bremen, CSKA Moskova, Udinese ve PSG gibi takımların yakın olduğunu vurgularken ‘Turu geçip rakibimizi bekleyeceğiz. Kim gelirse gelsin, hepsiyle başa baş savaşacak güce sahibiz. Kadıköy’de kupayı kaldırmayı istiyoruz. Hamburg’u geçersek herkes kutlama için hazırlıklara başlasın’ dedi. l Tahsin DOĞAN

1001 gece masalını yaşatacağız

TÜRK takımlarının Avrupa Kupası maçlarında attığı 1000’inci gole imzasını koyan Galatasaray kaptanı Ayhan, rövanş için de iddialı konuştu. Tecrübeli yıldız, ‘19 Mart akşamına kimse program yapmasın. Ali Sami Yen’de o gece müthiş bir futbol ziyafeti çekeceğiz. 1001’inci golü de ben atacağım ve çeyrek finale yükseleceğiz’ açıklamasında bulundu.

Kewell rövanşta da ‘stoper’ oynayacak

EMRE Aşık atılınca savunmanın göbeğine geçen ve muhteşem bir maç çıkaran Kewell, burada oynamaya alışacak. Futbola stoper olarak başlayan ve Bülent Korkmaz görev geldiğinde bunu anlatan Avustralyalı yıldız, Hamburg ile 19 Mart’ta oynanacak maçta da stoper olarak görev yapacak. Kewell’ın yanında Hakan Balta oynayacak.

Tamam hacı gidelim boyayalım da benim neden hep işim heykellerle yahu.:D

Galatasaray UEFA'yı alsın.Bikini giyerim :D:D:D

Hahahahahahaha,aman Meriç uygunsuz pozisyonda polisler götürmesin seni orası kalabalık yer :D

Tamer yok diye seviniyordum.Kansu burdaymış :D:D Of Murat Of. :D

Ulan gece gece sigara dumanını boğazıma otutturdunuz valla,2 bardak su içtim üstüne.

Gençler sigar içmek öldürür,18 yaşından küçüklere satılması yasak aman içmeyin:D

Ulan gece gece sigara dumanını boğazıma otutturdunuz valla,2 bardak su içtim üstüne.

Gençler sigar içmek öldürür,18 yaşından küçüklere satılması yasak aman içmeyin:D

Bu söylemle en az 20-30 kişi bıraktı emin ol :D

Ben sana dedim iyi düşün diye caymak yok dönen ajdar olsun:D

Ya Murat :D UEFA'sınında Kadıköy'ününde ... :D Alamayıııııızzz..

Bu söylemle en az 20-30 kişi bıraktı emin ol :D

Ya Murat :D UEFA'sınında Kadıköy'ününde ... :D Alamayıııııızzz..

Senin yerinde olmak istemezdim meriç:D Kansuda istanbuldaymıs bak toplanır gideriz korkma bişey olmaz:D sen dua et baska bişey demedim boyıcaz dedim ya boganın boynuzları:D deseydim beterin beteri var hadi hayırlı geceler

Kim ne derse desin kupa bizi istiyor.Kaçırdıkları pozisyonu görünce anlarsınız.Hamburg'u yenersek gerisi kolay olacaktır.

Yahu bana romantizm yaptıracaksınız illa. :D

Takayım şu 17 Mayıs cd'sini de bir daha izleyeyim,inananların zaferini ! :)

Tanrı'nın işareti

"Mehmet Güven'in çizgiden çıkardığı topun direğe çarpması mucizeydi. İşte o anda kupayı aldığımızı hayalimde gördüm".

Hamburg maçında Emre Aşık kırmızı kart görünce stopere geçen Kewell, Nordbank Arena'daki maçı ömrü boyunca unutamayacağını söyledi. Çarşamba gecesi olağanüstü şeyler yaşadıklarını ifade eden Avustralyalı yıldız, "10 kişi kalınca ve rakip yüklenmeye başlayınca dağılıp gideceğimizi düşündüm. Mehmet Güven'in çizgi üstünde

kafayla çıkardığı top, direğe de çarpınca, içimden 'İşte bu Tanrı'nın işareti' dedim. O an kupayı elimdeymiş gibi hissettim" ifadesini kullandı.

AYRICALIĞI YAŞADIK

'Büyücü' lakaplı yıldız oyuncu, "90 dakika sonunda tüylerim diken diken oldu. Daha önce soğukkanlılığımı bu derece yitirdiğimi hatırlamıyorum. Tribünlerdeki binlerce taraftarımızla birlikte Galatasaraylı olmanın ayrıcalığını yaşadık. Bu takımın formasını giymekten gurur duyuyorum. Hamburg'tan iyi bir sonuçla döndük. İnancımızı yitirmezsek final oynarız. Ama önce Trabzon, sonra rövanşı düşünmeliyiz" diye konuştu.

Kewell demis bunlari.

FOTOMAÇ - Tanrı'nın işareti

Bana herşey seni hatırlatıyor! | Tesadüfün Böylesi

Bir tarafta 1999-2000 sezonunda UEFA kupasını kaldıran G.Saray; diğer tarafta Kadıköy'deki UEFA 2009 finaline koşan G.Saray...

Bir tarafta 1999-2000 sezonunda UEFA kupasını kaldıran G.Saray; diğer tarafta Kadıköy'deki UEFA 2009 finaline koşan G.Saray. İşte 'Bana her şey seni hatırlatıyor' dedirten benzerlikler!..

9 yıl önce UEFA Kupası'nı müzesine götüren G.Saray ile bu sezon Kadıköy'deki finale koşan G.Saray arasında şaşırtan 7 benzerlik:

• 1999-2000 sezonunun devre arasında 5numaralı formayı giyen Tugay, Dick Advocaat'ın çalıştırdığı G.Rangers'a transfer oldu. Bu sezon 5 numarayı sırtında taşıyan Meira, sezon ortasında Rus Zenit kulübüne transfer oldu. Zenit'i Dick Advocaat çalıştırıyor.

• 99-00'de Şampiyonlar Ligi grubunda Hertha Berlin'i deplasmanda 4-1 mağlup etti. Bu sezon UEFA'da grup maçında yine Hertha Berlin'i deplasmanda 1-0'lık skorla devirdi.

• G.SARAY Milan'ı son dakika golüyle 3-2 mağlup edip UEFA'da yoluna devam etti. Bordeaux maçında skor 3-3 iken Galatasaray, Sabri'nin son dakika golüyle Fransız ekibini kupa dışına itti.

• UEFA'da, 1999-2000 sezonunda 3. turda elenen takım Bologna idi. Bu sezon Galatasaray 3. turda bir başka B harfi ile başlayan takımı eledi: Bordeaux.

• 9 yıl önce 4. turda Alman ekibi B. Dortmund ile eşleşmiş ve elemişti. Bu sezon 4. turdaki rakibi yine bir Alman, Hamburg oldu ve Aslan tura yakın.

• Çeyrek finalde M harfi ile başlayan rakip karşısına çıkmıştı: Mallorca! Hamburg'u elediği takdirde G.Saray'ın çeyrek finalde 'm' harfiyle başlayan muhtemel 3 rakibi var: Marsilya, Manchester City, Metalist Kharkiv

• Final: 99-2000'de K ile başlayan Kopenhag'da oynanmıştı.Bu sezon final Kadıköy'de!

Kaynak: Sabah

Cevap: Tesadüfün böylesi!

Bu tür benzerlikler çoğaltılabilir aslında , ama yinede iyi bulmuşlar bu benzerlikleri :D

Kaynak Sabah falan değil..Kaynak direk Aceto..:D

Buna kaynak Sabah gösterildi ama ben size çok güzel bi çalışma önereyim.Hemde bizden birisi GSCimbom'dan biri Murat Durgun kardeşimizin güzel açıklaması ve işde Yolun Sonu Belli başlıklı güzel bi değerlendirmesi:);)

1999-2000 sezonunun devre arasında 5numaralı formayı giyen Tugay, Dick Advocaat'ın çalıştırdığı G.Rangers'a transfer oldu. Bu sezon 5 numarayı sırtında taşıyan Meira, sezon ortasında Rus Zenit kulübüne transfer oldu. Zenit'i Dick Advocaat çalıştırıyor.

cok ilginc tesadüf bu ya

Gerçekten birileri bizim UEFA'yı almamızı istiyor.Buna Hamburg maçında daha da inandım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt