Nuri ÜLGER
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2008
- 2.130
- 0
- 1.306
Cevap: Favoriler Birer Birer Elendi. Kupa Mı Geliyor?
Zenit, CsKa, Bremen, Marsilya, City
Güçlü ekipler ...
Zenit, CsKa, Bremen, Marsilya, City
Güçlü ekipler ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir fenerbahçeli olarak,dün geceden gurur duydum.En büyük sebebide 11 aslanın başında önderlik yapan 2 türkün olması.Dilerim kadıköyde Galatasaray'ımız,UEFA,kupasını kaldırır ve bizleri yine sokaklara döker.
Kendisi Teyzeminoğludur ve gerçek Fenerbahçeli'dir.
Teşekkürler belki Kocaeli maçında yanyanaydık Samiyen'de ama bu sefer gönlümüz beraberdi be Teyzeoğlu.Benim içinde büyük süpriz oldu duygularını burda paylaşmanTeşekkürler
Geçen sezonda Fenerbahçenin Avrupa maçlarını yanyana izlemişdik.Beraber sevinip beraber üzülmüşdük.Dün ve bugünkü sevincimize ortak olduğun için teşekkürler![]()
Senin gibi fenerliler de var demekki.
Abi, herşey güzel hoş .
Fenerbahçe'den, Fenerbahçeli'den yana sıkıntım yok. . .
Herşey ortada her zamanki gibi ama,
Antu'daki Şeref yoksunu, karaktersiz insanları görünce cinnet geciriyorum.
Bu kadar mı hain olunur, bu kadar mı çekememezlik olur yahu...
Maçtan önce 5 atarlar yorumu yaptıkları rakibimiz için maç sonu köy takımı benzetmesi yapacak kadar haysiyetsiz ve gülünç durumda bu vatandaşlar...
Doğal olarak FenerBahçeli'ye bakış açım, tamamiyle değişiyor...
Nedir bunun temel sebebi Mustafa Abi![]()
Ben bir fenerbahçeli olarak,dün geceden gurur duydum.En büyük sebebide 11 aslanın başında önderlik yapan 2 türkün olması.Dilerim kadıköyde Galatasaray'ımız,UEFA,kupasını kaldırır ve bizleri yine sokaklara döker.