Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Uefa'nın Birilerini Kızdıracak Final Maddesi

Eğer bu olay gerçekleşirse intihar eden bazı fenerliler olabilir.

İçten içe çıldırın ezik fenevliler

Bakar mısınız?Parçalı GS forması alabilir miyim?Hahahahahaha.Hayali bile süper ama ne bileyim hevesimiz kursağımızda kalmasın?

O stadda final oynayıp,kupayı kaldırırsak, fener kesinlikle orayı yıktırır ve Kadıköy'ü terk eder :D

Yavaş Yavaş maçın havasına girelim

Arkadaşlar mac için videosu resmi olanlar burada paylaşsın lütfen maç günü yaklasiyor havaya girmemiz lazim

Cevap: Yavaş Yavaş maçın havasına girelim

Maç topiğinde paylaşım yapılır zaten.

Uefa Kupası finalinin yapılacağı stadın sahibi olan takımın veya maçlarını orada yapan takımın resmi mağazalarında finalde karşı karşıya oynayacak 2 takımın orjinal formalarının veya çeşitli aksesuarlarının satışa sunulması zorunludur.

Sizlerin anlayacağı; Allah'ın izniyle fenerium'da Lisanslı Galatasaray Forması sattıracağız.
:)

Off off off diyorum.Başka da birşey söylemiyorum.:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::008::008::008::008:

Söylemiyorum da resmi bir yazı filan var mı?Kanıtı nedir?

bu kadar sakatla final imkansız.ceyrek oynarsak iyi.

Şaka maka, fenerbahçe'nin kapısına kilit vurduracak, resmen paramparça edecek, kulübü komple ağlatacak bir fırsat var elimizde. Finale çıkarsak bunlar olacak. Futbolcularımız bunun farkındadır inşallah, feneri yerle bir etme fırsatı var onların elinde. Bildiğin futboldan soğutacaksın yani sıfırlayacaksın. fenerliler zaten çok ezik bizim başarılarımız yüzünden, bunu kaldıramazlar imkanı yok. biter artık futbol onlar için. herşey biter. düşünemiyorum olacakları, fenerbahçesiz bir Türk sporu oluşur ve bu memleketin kurtuluşu anlamına gelir.

İşte bunun için 7 adet maçta at gibi koşup kazanmak yeterli. bizim futbolcu bunun farkındaysa, vurur kırar parçalar, bu maçları alır ve Türk futbolunu çirkeflerden kompleksli gerizekalı bir topluluktan kurtarır.

bu kadar sakatla final imkansız.ceyrek oynarsak iyi.

Hamburg'u elediğimiz taktirde ben final şansımızı %90 olarak görüyorum.Geriye kalan %10 ise hakemlerin vereceği saçmasapan penaltılar,kırmızı kartlar vs..Çünkü çeyrek finalden sonra takımın inancı en az 5'e katlanacak.

Uefa Finalini stadda izlemek vaaarrr.Wouv Galatasaray-Csk Moskova bide kovdukları zico ile cıkınca daha bi cıldırırlar cıldır cıldırrr cıl cıl cıldırrrr :D

Bu tür olaylar bile oyunculara kat kat motivasyon sağlar Haydi CİM BOM BOM !

stadda 50bın kısı dısarda 250bın kısı olalım :D

Valla isgal taaruz anlamam orda bi yerlerde izlicem macı.Stada giremesem bile

Antuya üye olan biri bu konuyu orada da açabilir mi? Ne düşündüklerini merak ediyorum:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt