Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !

Tek rakipimiz Türk hava yolları :D ALLAHIN izniyle kadıköyde kupayı kaldırcaz

Cevap: Uefa'nın Birilerini Kızdıracak Final Maddesi

yanlis anlamayin arkadaslar da, bu tur basit isler bizi hic ama hic ugrastirmamali.

Tek istegim bu takimimiz ligde sampiyon olmasi! Uefa kupasini alirsakta cok ama cok sevinirim! ama bizim formalarimiz Feneriumda satilmasi beni ilgilendirmiyor. Kadikoya bayrak dikmeye hic ama hic gerek yok!

illah tokat atmak istiyorsak Kupayi almak bu yazilanlarin hepsinden bin kat daha agir olur.

kendilerini avrupa devi olarak gorenler avrupada 100 yilda anca bir defa bir kac mac galib geldiler diye, cumhuriyet icinde cumhuriyet ilan ettikleri icin, kendilerine aciyorum ve kisa bir gulus cikiyor simgemde.

benim rakiblerim Milan, Juventus, Barcelona gibi takimlar her zaman oyle olmus yinede oyle olacak.

benim isim avrupada hangi takim olursa olsun kura cekimlerinde bile "ya Galatasaray ile eslesmiyelimde kiminle eslessek eslesselim" korkusuna yaratmak. ve bu korkuyuda gerceklestirmek!

Benim isim

Ispanyada Ispanyolca "el león golpeó otra vez" (aslan yine penceledi)

Inigiliz Basinina "Hell was too hot!" (cehennem sicagi fazla geldi)

Alman Basininda "Galatasaray Istanbul ist nicht zu stoppen!" (galatasaray durdurulmaz)

Italyan basininda "un ponticello troppo lontano" (bir kopru fazla geldi)

Fransiz Basininda "les Turcs sont de retour" (Turkler geri dondu)

Hollanda Basininda "De Leeuwen van de bosporus!" (Bosporusun Aslanlari!)

bunlari Yazdirmak!

biraz fazla daldim, napalim Japon ickisi hosuma gitti! :D :ka05:

Saldirin Saldirin Saldirin!!! bu taraftar icin saldirin!

Allah'ım ya o günleri ne kadar çok istiyorum bilmiyorum. Hayatımın en unutulmaz günleri olur süper lotonun bana çıkmasından daha çok cimbomun final oynamasını istiyorum...

Angutlara bakıyorumda insanın içi acıyor tarihlerinde bir kere çeyrek final oynadılar ama sadece o kadar :D şimdi kendi evlerinde o kupayı alınca kuduracaklar,hala büyüklüğümüzü farkedemediniz mi be zaten farketseydiniz Galatasaraylı olurdunuz!

5 maç kaldı Fenerium.:f68.gif:

yazık yaw nasıl tutuşmuşlar biz o kupayı orda kaldırırsak kesin stadı satar bunlar :D

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:TesadÜfen gelİyoruz,İÇten İÇe Çildirin.....

Fenerium'da Galatasaray formalarını sattırmak .. Sinirden patlamak üzerre olan Fb. taraflarları.Ardından gelen ikinci UEFA kupası .

"Tesadüfen geliyoruz, içten içe çıldırın " :)

Herkesi böyle çıldırtırız.:DUefa kupası'nı kazanırsak birini verelim.:D

Biz geliyoruz ama siz yoksunuz.

Yolun Sonu Belli !

13 Mart 2009 Cuma

Yolun Sonu Belli !

6 hafta teknik direktörsüz,6 hafta üst üste galip gelerek 6 puan farkla kazanılan şampiyonluk,

Uzun teknik direktör arayışının ardından Alman Skibbe'nin gelişi,

Bir gece ansızın bir yıldızın kadroya katılması,

Şampiyonlar Ligi Ön Elemesinde kolay rakip olarak görülen Steua ile İstanbul'da 2-2 berabere kalmamız,

Kewell'ın direkten dönen topu,baskımız ama rakibin net ofsayttan golüyle gelen mağlubiyet,doğal olarak Şampiyonlar Ligi'ne giremememiz,

" Neden Steua maçından önce gelmedi " sorularıyla bir Milan Baros transferi,

Bu Baros'un peşpeşe sıraladığı goller - her maç ikişer ikişer ! -

UEFA ön elemesinde Bellinzona'nın 4-3 ve 2-1 skorlarla elenişi ve gruplara kalmamız,

Olympiakos,Benfica,H.Berlin ve Metalist'li grubun ilk maçında İstanbul'da Yunanlıları Kewell'ın golüyle yenmemiz,

Çoğu kişinin mağlubiyet beklediği bir deplasmandan,müthiş bir oyunla alınan 3 puan,

Beşiktaş'ı acı bir şekilde Avrupa'dan eleyen,çantada keklik olarak görülen Metalist'in Ali Sami Yen'de bize attığı tokat,

Bülent Korkmaz'ın UEFA Finali bileti (!)

Şuanda ki Bundesliga liderine karşı Almanya'da aldığımız galibiyet,gruptan 2.olarak üst tura çıkmamız ve burada belalımız Bordeaux'la eşleşmemiz,

0-0'lık ilk maçın ardından çıkacağımız çok önemli Bordeaux maçı arifesinde,Ali Sami Yen'de,ligin en çok gol yiyen takımı Kocaelispor'a karşı alınan 5-2'lik mağlubiyet,

Skibbe'nin kovuluşu ve takımın başına UEFA Finali bileti bulunan (!) Büyük Kaptan'ın getirilmesi,

O kasvetli,sıkıntılı İstanbul akşamı'nda;

11.saniyede yediğimiz gol,Arda'nın iğne deliğinden geçen golü,Kewell'ın ne 89'a ne de 91'e astığı golü,yine Arda'nın iğne deliğinden geçen golü,ardından tam hakkın rahmetine kavuşmak üzereyken Sabri'yle gelen füze,

610x.jpg

Son 16'nın ilk karşılaşmasında deplasmanda Hamburg ile 1-1 berabere kalarak elde ettiğimiz avantaj,40 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen gol yemememiz,Kewell'ın stoper oynayışı,Olic'in boş kaleye kaçırdığı gol,De Sanctis'in çıkardıkları ...

Taa 2008 Mayıs'ından beri gerçekleşen bu olaylar zinciri tesadüf olamaz,birisi kupayı bizim almamızı istiyor,tıpkı 2000'deki gibi,tıpkı 17 Mayıs'taki gibi !

Kısacası ; bu yolun sonu belli ! Siz rahat olun ...

Cevap: Yolun Sonu Belli !

Bu sefer öyle değil...

Hamburg maçına stopersiz çıkıyoruz,gerçekten çok endişeliyim.Hedef Saraçoğlu diyip,Meira'yı satıp hedef küçülten bir yönetime sahip olduğumuz sürece de olmaz bu.

evet bütün bunları bir arada düşündüğümüzde yolun sonu gerçekten çok net görünüyor teşekkürler güzel paylaşım.

Şu kafayı ÖSS'ye çalıştırırsa Türkiye'nin en zenginlerinden biri olacak bu çocuk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt