Hedef Kadıköy ; Hedef Kupa !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yolun Sonu Belli !

Ellerine sağlık Murat,süper olmuş.:)

Bu sefer öyle değil...

Hamburg maçına stopersiz çıkıyoruz,gerçekten çok endişeliyim.Hedef Saraçoğlu diyip,Meira'yı satıp hedef küçülten bir yönetime sahip olduğumuz sürece de olmaz bu.

Hamburg maçında stoper ben çıksamda alacağız o maçı,Kewell oynar yine alırız.Rahat olun :)

Meira'nın satılması bence yönetim başarısıdır,bunu bilir bunu söylerim.Yararı " 0 " olan bir adamın şu devirde 6 milyon € bonservisle kakalanması,başarıdır.

Semih Kaya güvenilmesi hâlinde o güveni boş çıkartmayacak cinste bir adamdır.Relaaaax ...

O zaman bunların yanında da oyuncularına güvenen,onların her daim arkasında olan,Fatih Terim gibi dayanılması zor bir adama 4 yıl güvenen vizyonlu bir yönetim vardı.

Bu sene varmı?Pek zannetmiyorum...

O zaman bunların yanında da oyuncularına güvenen,onların her daim arkasında olan,Fatih Terim gibi dayanılması zor bir adama 4 yıl güvenen vizyonlu bir yönetim vardı.

Bu sene varmı?Pek zannetmiyorum...

Bu yönetiminde en az onlar kadar vizyonlu olduğunu düşünüyorum,tek vizyonsuzluğu Skibbe ile yaptılar,o hatalarından da döndüler. :)

Skibbe'ye bu kadar dayanan yönetim bir zahmet Kaptan'a da 4 yıl dayansın.

Alternatifi olmayan bir oyuncuyu hemde transfer dönemi bittiğinde gönderecek kadar vizyonlular evet :)

O zaman ki yönetimin transfer konusunda ne kadar vizyonlu olduğunu görmek istiyorsan,transfermarkt'da 96-97 sezonundan itibaren transferleri incele.

Bülent Hoca o bileti boşuna vermedi değil mi?:D

Alternatifi olmayan bir oyuncuyu hemde transfer dönemi bittiğinde gönderecek kadar vizyonlular evet :)

O zaman ki yönetimin transfer konusunda ne kadar vizyonlu olduğunu görmek istiyorsan,transfermarkt'da 96-97 sezonundan itibaren transferleri incele.

Yıllardır Canaydın yönetimi Avrupa'da başarı getiremedi Galatasaray'a,en rezil sezonlarımızı yaşadık.

Başa gelen Adnan Polat-Adnan Sezgin-Haldun Üstünel 3'lüsü yepyeni bir takım inşa ettiler.Sonuç ortada.Başarı 1 yılda da gayet gelebiliyormuş,hedeflenen puan'a ulaştık Avrupa'da.Bundan sonrası üstüne kaymak gibi olacak.

Telekom'la yapılan sponsorluk anlaşmaları,Canaydın döneminde küme düşen Bayan Basketbolcularımızın 2 yıldır Avrupa'da yarı final oynaması,Erkek basketbolda ki çıkış,voleyboldaki çıkışımız ; kısacası amatör şubelerin küllerinden doğması.

Hepsi bir vizyon ürünüdür.Meira'nın satılması tüm bu yapılanları bir kerede silip atacaksa,ne diyeyim ben.

Servet ve Emre Güngör en kısa zamanda dönecek kadroya,bakarsınız Uğur Uçar kadroya girmeye başlar,stoper oynar.Bunun Semih Kaya'sı var,paf takımın stoperleri var.

Her oyuncu Galatasaray formasını HAKKIYLA giymeye hazır,siz merak etmeyin.

Meira'nın satılması bile vizyondur,gençlere duyulan güveni ; Galatasaray'a katkı vermeyen adamın,Galatasaray'dan gitmek isteyen adamın Galatasaray'da tutulmayacağını gösterir.

Sadece 1 maç daha stopersiz oynayacagız :o Ondan sonra Milli takım arası girecek ve muhtemelen Meira'dan 10 kat daha iyi olan stoperimiz Servet iyileşecek ....

Sadece 1 maç

Meira'nın satılması bile vizyondur,gençlere duyulan güveni ; Galatasaray'a katkı vermeyen adamın,Galatasaray'dan gitmek isteyen adamın Galatasaray'da tutulmayacağını gösterir.

Meira'nın satılması vizyon olurdu,ancak şu saat ve zamanda değil.Bir futbolcu gitmek istiyorsa gider,ona kolaylık sağlarsın.

Buna örnek vermek gerekirse Podolski.Bayern'de ilk 11'e giremediğinden dolayı sürekli yakındı ve oynamak istemedi,şimdi ise Köln ile anlaştı ancak sezon sonu gidiyor.Bayern istese onu sezon ortasında cüzi bir miktara satardı ama yapmadı,neden?

Çünkü Bayern 2'li forvet anlayışıyla oynuyor ve Toni-Klose ikilisinden birisi sakatlanırsa yerine koyacakları başka adam yoktu.Podolski'de daha önceki açıklamalarına nispet 2 haftadır çok güzel goller attı.Ama sezon sonu gidiyor.Tabi bizim bir anlayışımız vardır,gitmek isteyen adam oynamaz diye.Öylemi?Buyurun burdan yakın.

Galatasaray Zenit ile anlaşıp,sezon sonu gönderilmesi konusunda mutabakata varabilirdi isteseydi.Ancak yapmadı.Tam şu anda,Meira gönderilirken yerine koyabileceğin direkt bir isim olsaydı bu transfer vizyon işi olurdu.Şimdi Hamburg maçına stopersiz çıkacağız.Bülent Korkmaz açıkçası Semih Kaya'ya güvenmiyor,yoksa bu maçta oynardı.En kötü Emre Aşık atıldıktan sonra girerdi,yine oyuna almadı.

Böyle bir durum varken şu transfere vizyon işi demeyin lütfen.Tüm sezondur sayıp sövdüğümüz Sabri,Nonda gitmeliydi ilk önce.Meira değil.

Meira'nın satılması vizyon olurdu,ancak şu saat ve zamanda değil.Bir futbolcu gitmek istiyorsa gider,ona kolaylık sağlarsın.

Buna örnek vermek gerekirse Podolski.Bayern'de ilk 11'e giremediğinden dolayı sürekli yakındı ve oynamak istemedi,şimdi ise Köln ile anlaştı ancak sezon sonu gidiyor.Bayern istese onu sezon ortasında cüzi bir miktara satardı ama yapmadı,neden?

Çünkü Bayern 2'li forvet anlayışıyla oynuyor ve Toni-Klose ikilisinden birisi sakatlanırsa yerine koyacakları başka adam yoktu.Podolski'de daha önceki açıklamalarına nispet 2 haftadır çok güzel goller attı.Ama sezon sonu gidiyor.Tabi bizim bir anlayışımız vardır,gitmek isteyen adam oynamaz diye.Öylemi?Buyurun burdan yakın.

Galatasaray Zenit ile anlaşıp,sezon sonu gönderilmesi konusunda mutabakata varabilirdi isteseydi.Ancak yapmadı.Tam şu anda,Meira gönderilirken yerine koyabileceğin direkt bir isim olsaydı bu transfer vizyon işi olurdu.Şimdi Hamburg maçına stopersiz çıkacağız.Bülent Korkmaz açıkçası Semih Kaya'ya güvenmiyor,yoksa bu maçta oynardı.En kötü Emre Aşık atıldıktan sonra girerdi,yine oyuna almadı.

Böyle bir durum varken şu transfere vizyon işi demeyin lütfen.Tüm sezondur sayıp sövdüğümüz Sabri,Nonda gitmeliydi ilk önce.Meira değil.

Rusya'da sezon başlıyor,transfer yapılacaksa şimdi yapılacak,sezon sonuna kadar niye Meira diye ısrar etsinler ? Ya şimdi satılacaktı ya da hiç.

Ayrıca B.Korkmaz Semih'e güvenmiyor lafına katılmıyorum.A takımla hiç maça çıkmamış bir çocuğu,bu kadar stresli bir anda,Hamburg gibi güçlü hücum silahları olan bir takımın karşısına koymak kumardır.

Neyse abi,sen fikirlerini değiştireceğe benzemiyorsun,ne söylesem boş.Meira UEFA Kupası kutlamalarına geldiğinde konuşuruz. :)

Bülent Korkmaz Galatasaray'daki ilk maçını Monaco karşısında oynadığını belirtir,susarım:)

Gelecek fanzinde bununla ilgili bir yazı yazdım,okursunuz artık.

Bülent Korkmaz Galatasaray'daki ilk maçını Monaco karşısında oynadığını belirtir,susarım:)

Gelecek fanzinde bununla ilgili bir yazı yazdım,okursunuz artık.

Onu bende biliyorum abi,merak etme.Herkeste Bülent Korkmaz değil belirtir,susarım. :)

Emre de 16 yaşında Avrupa Kupası maçına çıktı,olay değil yani.

Biz bu filmi daha önce izlemiştik.Sonunu biliyoruz.

Sen belki demiyorsundur ancak Semih Kaya'ya yeni Bülent Korkmaz olacak diyenler var.

Eğer bu potansiyeli taşısa bence oynatırdı,Kewell'ı stoper oynatmak yerine.

Üstüne FM'den bildiğin "future transfer" denilen birşey var.FIFA'nın bu tarz durumlar için koydurduğu bir transfer durumu.

Sen belki demiyorsundur ancak Semih Kaya'ya yeni Bülent Korkmaz olacak diyenler var.

Eğer bu potansiyeli taşısa bence oynatırdı,Kewell'ı stoper oynatmak yerine.

Üstüne FM'den bildiğin "future transfer" denilen birşey var.FIFA'nın bu tarz durumlar için koydurduğu bir transfer durumu.

"O yeni Zidane" olacak "o yeni Pele" olacak laflarıyla bir yere gelinmiyor malesef.Semih kendisi olsun,varsın ilk maçı Avrupa Kupası maçı olmasın.

Neyse ya,ben Meira'nın satılmasını doğru,sen yanlış buluyorsun.Hangimizin haklı olduğunu zaman gösterecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt