Üye Görüşü Hedef Saptırmayın

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
Bazıları ısrarla tamam hoca şöyle ama asıl suçlu oyuncular veya oyuncular takımı satıyorlar şeklinde çıkışıyorlar velev ki haklı olsalar bile ısrarla yanlış kadro,diziliş çıkartarak ve formsuz(hatta bazılarınıza göre satılmış) oyuncuları oynatan bir adam var bu takımda.... Hadi diyelim Selçuk ve Burak o veya bu sebepten kötü oynuyor takımı satıyor, Dzemaili'ye noluyor? Bu başımızdaki hoca bozuntusu asıl artniyetli olan olabilir adam gibi oynamayan Pandev'i alır CL maçında oynatır saçma sapan kadro tercihleri ile cıkar ligde oynatmadı Yasin'i CL'de oynatır.. Hedefimiz lig der ligde saçma sapan kadro çıkarır bence bu kovulmak için böyle yapıyor yada cidden bu işten anlamıyor..

Maç öncesi kadroya baktım özellikle defansa sonucu tahmin etmek zor olmadı Selçuk düzenli olarak kötü oyunu bırakın rezil oynuyor keza aynı şekilde Burak'ta oynatma arkadaş madem oynamıyorlar oynatma al Emre'yi, Hamit'i, Umut'u, Pandev'i

Önce Prandelli Gidecek sonra gelen aklı başında hoca olursa elbet yaptırımları olacaktır bu isteyerek veya istemeyerek kötü oynayan oyuncularla ilgili lütfen hedef saptırmayın oyuncuları öne çıkararak...

suçlu iş bilmez yöneticilerle abuk subuk transferler yapan ve yeteneksiz antranörleri GalataSaraya getiren ünal aysaldır.

işler iyi giderken fatih terimi göndermek aptallıktı, şimdi o aptallığın bedelini biz ödüyoruz.

ünal aysal kaçtı gidiyor allahından bulsun.

suçlu iş bilmez yöneticilerle abuk subuk transferler yapan ve yeteneksiz antranörleri GalataSaraya getiren ünal aysaldır.

işler iyi giderken fatih terimi göndermek aptallıktı, şimdi o aptallığın bedelini biz ödüyoruz.

ünal aysal kaçtı gidiyor allahından bulsun.

Hala Terim i gönderdiğinden bahsediyosun...Terim Haziranda uçmuş gitmiş. Ne göndermesi ?

SELCUK & BURAK .. kadro disi birakacak hic bir ama hic bir antrenor yok buraya yaziyorum .. yeni gelecek kisi adil davranip furkani kadroya alip selcuk'u yedek biraksin forumdan uyeligimi silerim

Kimse ama kimse onlara dokunmazzzzzzzzz.. bunu biryere yazin

Hedef saptırma yok bence

herkes Prandelli'nin gitmesi konusunda hemfikir

Ama bütün suçuda Prandelli'ye yıkmak doğru değil

bu takımdan en başta Selçuk ve Burak olmak üzere bir kaç kişinin Prandelli ile birlikte gönderilmesi lazım

Yoksa aynı tas aynı hamam devam edecek

SELCUK & BURAK .. kadro disi birakacak hic bir ama hic bir antrenor yok buraya yaziyorum .. yeni gelecek kisi adil davranip furkani kadroya alip selcuk'u yedek biraksin forumdan uyeligimi silerim

Kimse ama kimse onlara dokunmazzzzzzzzz.. bunu biryere yazin

Arkadaş o zaman ne diye kendini yırtıyorsun madem onlara kimse dokunamaz ne yapalım hocada gitmesin böyle mi devam etsin 4'er 4'er yiyelim...

Hedef saptırma yok bence

herkes Prandelli'nin gitmesi konusunda hemfikir

Ama bütün suçuda Prandelli'ye yıkmak doğru değil

bu takımdan en başta Selçuk ve Burak olmak üzere bir kaç kişinin Prandelli ile birlikte gönderilmesi lazım

Yoksa aynı tas aynı hamam devam edecek

Ya ben anlatamıyorum ya da ciddi bir problem var kardeşim Prandelli değil mi bu adamları oynatan oynatmasın yeni gelen adam gönderir yada oynatmaz zaten bu kişileri bunu anlatmaya çalışıyorum

Hala Terim i gönderdiğinden bahsediyosun...Terim Haziranda uçmuş gitmiş. Ne göndermesi ?

Yönetimin buradaki suçu şudur.. Mancini'yi getiriyor ve Ocakta 10 transfer yapıyorsan devam edeceksin ha devam etmeyeceksen 10 transfer yapıp bizi batırmayacaksın macera aramayacaksın..

Ya ben anlatamıyorum ya da ciddi bir problem var kardeşim Prandelli değil mi bu adamları oynatan oynatmasın yeni gelen adam gönderir yada oynatmaz zaten bu kişileri bunu anlatmaya çalışıyorum

Hocam senin kaçırdığın nokta şu;

bu adamlar öyle bir güç olmuşlar ki takımda

her gelen hoca bunları oynatmak zorunda kalıyor

Takımda resmen Oligarşik bir hakimiyet kurmuşlar

Ve bu durum Satılmış medya Tarafından kesinlikle dile getirilmiyor

Görün ve anlayın lütfen artık bunu

Hay klavyene saglik be reis

Sabri içinde öyle denirdi nasıl torpili varsa kimse dokunamıyor denirdi..

Adam elin italyanı ne anlar Selçuk ve Burak'ın hakimiyetinde kesersin ne yapacaklar en fazla al derler tekrar almazsın en fazla kovarlar.. Sen yine paranı alırsın kariyerin gidiyor hala ciddi ciddi Prandelli'ye Selçuk ve Burak'ı zorla oynat diye baskı yapıldığına inanıyor musun?

Sabri içinde öyle denirdi nasıl torpili varsa kimse dokunamıyor denirdi..

Adam elin italyanı ne anlar Selçuk ve Burak'ın hakimiyetinde kesersin ne yapacaklar en fazla al derler tekrar almazsın en fazla kovarlar.. Sen yine paranı alırsın kariyerin gidiyor hala ciddi ciddi Prandelli'ye Selçuk ve Burak'ı zorla oynat diye baskı yapıldığına inanıyor musun?

Ne demek istediğimi bak Melo maçtan sonra çok net anlatıyor Güray kardeşim

Felipe Melo : Ben geceleri evde uyuyamıyorum. Restoranlarda gezmiyorum. Utanmamız lazım. (Çevirisi yapılmayan bölüm)

Şimdi normalde bu açıklamayı kaptanın yapması Lazım değil mi

Ama o ne yapacak biliyor musun ?

Menajeri aracılığı ile Satılmış medyanında kendisini desteklemesi ile Melo'ya saldıracak

Hatta menajerinin taraftara hakaretini retwet filan yapar

Ne demek istediğimi bak Melo maçtan sonra çok net anlatıyor Güray kardeşim

Felipe Melo : Ben geceleri evde uyuyamıyorum. Restoranlarda gezmiyorum. Utanmamız lazım. (Çevirisi yapılmayan bölüm)

Şimdi normalde bu açıklamayı kaptanın yapması Lazım değil mi

Ama o ne yapacak biliyor musun ?

Menajeri aracılığı ile Satılmış medyanında kendisini desteklemesi ile Melo'ya saldıracak

Hatta menajerinin taraftara hakaretini retwet filan yapar

Ben bu iki ayvazı savunmuyorum ama adamları Prandelli'nin birinin zoruyla oynattığına inanmıyorum..

Yönetimin buradaki suçu şudur.. Mancini'yi getiriyor ve Ocakta 10 transfer yapıyorsan devam edeceksin ha devam etmeyeceksen 10 transfer yapıp bizi batırmayacaksın macera aramayacaksın..

Aynen öyle. Aysal Mancini yi bırakarak herşeyi berabat etti....Yeni bir maceraya, hele Prandelli gibi futbol piyasasında adı sanı geçmeyen biri ile, hiç gerek yoktu.

Geri
Üst Alt