Üye Görüşü Hedef: UEFA Avrupa Ligi

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
uefa_avrupa_liginde_gecenin_sonuclari13772390330_h1065260.jpg

Yeni yönetim ve yeni hocayla olusacak sinerjiyle beraber Galatasaray'in yeni hedefi UEFA Avrupa Ligi olacaktir.

Bu anlamda Anderlecht deplasmaninda alinacak bir galibiyet her türlü bu kapinin kilidini acar ve son macta yüksek ihtimalle iddiasiz Arsenal'in Arena'ya gelmesiyle bu hedefe ulasiriz.

BU teknik direktörle 3 maç sonra edirnenin dışına çıkamayız.

Muhtemelen belçikada beraberlik bize yeter.Yeni hocayla arsenali burada yeneriz.

iyi bi hoca gelirse alırız kupayı

Maceraya gerek yok 4. olup tamamen lige konsantre olmak en iyisi.

Selametimiz açısından grup sonuncusu olmak çok daha iyi olacaktır. Bide UEFA'da 3.sınıf takımlara karşı şamar oğlanına dönmeye niyetli değilim ben şahsen.

Selametimiz açısından grup sonuncusu olmak çok daha iyi olacaktır. Bide UEFA'da 3.sınıf takımlara karşı şamar oğlanına dönmeye niyetli değilim ben şahsen.

Kesinlikle katılıyorum...Dandik takımlara karşı boşuna maç yapmaya gerek yok , yabancı sınırının son senesinde lige asılalım sonrası Allah Kerim...

Avrupa,Avrupa'dır.Küçümsemenin bir anlamı yok.Elimizdeki tek koz bu büyük ihtimalle.

Su Kupayi alsak keske ama Prandelli ile Avrupa Liginde de fark yiyecegiz

avrupada bıraz puan toplamak ıyı olacak bızım ıcın.al ye gıdıp 2 tur gecsek yeter

Çok zor.

I am the one who knocks!

Malesef hiç gerçekçi değil. Oldu ki kaldık bu lige şu oyunla ordada rezil ederler.

GT-I9300 Tapatalk

Her sey cok net. Bu sene hedef avrupa dan en kisa yoldan elenip, lige odaklanmak. Ulan zaten avrupa da oynayabilmek icin ligi istiyoruz, sokarim 4.yildizina. Galatasaray'ın hedefini bu sekilde belirleyenlere yaziklar olsun.

Bu sene ne yazık ki ne ligde ne avrupada tek bir ışık bile yok. Gitsek de gitmesek de bir şey fark etmeyecek bu hoca ve bu sistemle.

Dün gece Ahmet Cakar'a uzun bir aradan sonra ilk defa hak verdim. Herkes hedef lig derken önümüzde daha kapanmayan bir avrupa defteri var. Galatasaray ne olursa olsun Avrupa'ya erken veda etmemeli..

İyi hoca gelirse olabilir ama saçma sapan biriyle devam edeceksek lig en iyisi..

futbolcudan hocasına kadar herkes 4. yıldıza takmıs o yüzden bosuna avrupada devam etmeye gerek yok sonuncu olup lige devam edelim

4.olalım ne demek yahu? Şansımızı zorlarız, 3.olabilirsek EL'ye kalıp ordan puan toplarız. Bu sezon çok önemli 15.000 puanımız silindi. Gene o kadar, hatta daha fazlasını toplamamız lazım. Ayrıca rezil köy takımları bile EL'de çeyrek finallere yarı finallere çıkabiliyor. Takımı doğru dizecek ve oynatacak bir teknik direktörle finale kadar bile gidebiliriz.

Ligin seviyesi, zorluğu giderek düşüyor, öyle ki bizim bu rezil halimiz bile hala zirve mücadelesi vermeye yeterli geliyor.

bjknin hali ortada, fener bu kafayla giderse şikeyle bile şampiyon olamaz, anadoludan zaten şampiyon çıkmıyor. İpler daha çok bizim elimizde.

Kadroda yığınla topçu var. Aklı başında bir antrenör sayesinde hem ligi hem AL'yi bir şekilde götürebiliriz. Avrupa futbolundan uzak kalmamak gerekir, rakiplerin adı sanı olmasa bile.

Geri
Üst Alt