Hedef Yeniden Ben Arfa

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
article_9b9e77793e2bce8e_1350736121_9j-4aaqsk.jpeg

Newcastle’dan ayrılmaya hazırlanan yetenekli orta saha oyuncusu menajerleri aracılığıyla haber gönderdi. Hatem Ben Arfa, anlaşma sağlanırsa G.Saraylı olacak.

Haberin Devamı GSCPortal'da...

Iyı transfer yaptık bugün ha. Biraz da yarına kalsın.

Bu sezon neredeyse hiç oynamadı, sakatlıklar yaşadı, çok formsuzdu. Newcastle'da bile 11'de kendine yer bulamayan oyuncuyu transfer edecek halimiz yok herhalde.

Bu adami gecen sezon onermistim, ama bu sezon hayal kirikligi yaratti bende..

Ben fazla takip etmedim bu adamı nasıl bi oyun tarzı var ?

Karakteri: bencil, kazanmayi cok isteyen, kazanamayinca/oynamayinca sorun cikartan

Stili: hizli, dribbling iyi degil super, sol ayagi mukemmel, teknik harika.

Aslinda olmasi gereken ozelliklerin hepsi var ama iste biraz mental sorunlari olabiliyor, iyi yonlendirirsin harika oynar, aksi taktide Q7 gibi olur gider..

Karakteri: bencil, kazanmayi cok isteyen, kazanamayinca/oynamayinca sorun cikartan

Stili: hizli, dribbling iyi degil super, sol ayagi mukemmel, teknik harika.

Aslinda olmasi gereken ozelliklerin hepsi var ama iste biraz mental sorunlari olabiliyor, iyi yonlendirirsin harika oynar, aksi taktide Q7 gibi olur gider..

Onu adam edebilecek bir teknik direktör var mı oda soru işareti tabi

Evet dediğiniz gibi sakatlanması büyük sıkıntı gibi duruyor, birde kontenjan var gerekli mi derseniz çok sıcak bakmıyorum

iyi olurdu.

ama sakatlanirsa kotu, helede boyle sakatlanmaya karsi hassas bi kanat oyuncusunun bu ligde bacagini falan kirarlar :(

Sağlamsa neden olmasın. Lavezzi-Ben Arfa-Demba Ba bunlar aradığımız adamlar. Aynı zaman hücum kanat görevi gören adamlar. Tabii Ba eskisi kadar olmasa da Hoffenheim'da oynamışlığı var.

Geri
Üst Alt