- 16 Haziran 2010
- 190.795
- 133.504
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maalesef hayal satma konusunda katılıyorum. uefa ile yaptığımız anlaşmayı bile açıklamıyorlar dikkat edersen. altından kalkamayacağımız şeyler dediler. ama ne ? terim'den liste almadan evvel bütçe sunarlar . bu çerçevede isim ver derler.Yanlış yerinden yakalamışsın konuyu. Terim liste verir biz alırız diyorlar.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
durum hiçte kötü değil,diğerlerinin cok oy alacagı da garanti degil.sinerji ile hallederiz yineşampiyonluğa kaç hafta önce inandık ve olduk ama bu sefer olay öyle değil
cengiz'in olamayacağı apaçık ortada umarım olur
Tecrübesizler zaten. Çok sıkıntı yaşayacaklar lakin diğer adaylardan daha iyiler.Ben bu yönetimin transfer konusunda aciklamalarini begenmedim pek. 2011de yasiyorlar, 7-8 milyona bile cok fazla para diyip, Sampiyonlar Liginde basarili olmak istiyoruz diyorlar.
Bos konusup hayal satmak gibi birsey bu.
durum hiçte kötü değil,diğerlerinin cok oy alacagı da garanti degil.sinerji ile hallederiz yine
bakalım,göreceğiz
Tecrübesizler zaten. Çok sıkıntı yaşayacaklar lakin diğer adaylardan daha iyiler.