#HedefMustafaCengizBaşkan

Dursun Özbek seçilirse millet şampiyonluğu falan unutur tadı kaçar yemin ederim ...

Cumartesi günü taraftar grupları oylama binası giriş yollarında erken saatte hazır durumda olarak başkan olarak istemediği adayların binaya girerken ciddi olarak istenmediğini ifade eden sloganlarla iştahı kaçırılabilir.
Oylama süresince de desteklediği aday ve çalışma arkadaşları lehinde içeriden de rahatça duyulacak destek mesajlar verilebilir.

Terim ve Albayrak etkeni başka bir olayda, ben şahsen, ne daha evvel gelip başarısız damgasıyla gidenleri; ne de dedikodu ve desteksiz şaibelerle kulüpler hakkında yersiz ve suçlayıcı açıklamalarla başkanlık çalışma stratejisi hakkında ilginç ipuçları veren ve bunları TV lerde savunmaya çalışırkan neredeyse sırtını minderden kaldıramayan birisini başkan olarak görmek ve bu durumlarda kaçınılmaz olması yüksek ihtimal olacak olan Galatasaray ın zor durumlarının başka takım taraftarlarının geyik malzemesi olmasını istemem.

Ekli dosyayı görüntüle 22530

0f7c2133-9a54-4312-9496-ef1757950dbf-png.22530
Bunun fake olma ihtimali yok değil..
Seçim kazanma konuşması sonrasında olması gereken bu gelişme; dereyi görmeden paça sıvama gibi geldi bana ...

Anti propaganda malzemesi ve olumsuz sonuçları olabilecek sakıncalı bir durum bu...

Beyanatla açıklık getirilmesi gerekecektir..

Gereksiz olan ne anlamadim ki ? tum baskan adaylari tanitim programlarini ve katildiklari etkinlikleri uyelere sms ile bildiriyor

o kadar cok yere katılır oldular ki üyeler de bizim gibi yetişemiyordur. normal sms bilgilendirmesi.

Ünal Başgan v2

Seviyoruz seni Mustafa Cengiz. Dursun çapsızına yem etme kulübü. Boz şu büyük oyunu!

seçim çalışması bilgilendirmesi değil ki o mesajlar.
Yani yapılması garanti olmayan programlarla ne işiniz olabilir ki ..

adam demişki, pazartesi bilmem nerde olacağız şunu yapacağız.
Hadi seçimi kazanmadan GS geleceğiini şekillendirme toplantısı yapabilecek misin .... Bana söyler misin..
Demokrasiye aykırı işler bunlar, işkembeden umut tacirliğidir........... yiyene tabii ki

uA destek mesajı attı mı Başkana

Geri
Üst Alt