Heitinga ve Koray Galatasaray'da İddiası

Mantiksiz bence. Ikisinden sadece birini al ve git birde kanat veya forvet oyuncusunu getir. Burak ve Drogba ile götüremeyiz koca yarim sezonu.

Heitinga için bonservis ödenmeyeceğini söylediler.

Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ama 1-2m isterlerdi bence.Biraz saçma geldi bana.

Eğer doğruysa 12'den vurmuşuz.

Forvet mi lazım?Elinde Didier Burak ve Umut var.4.yü de istiyorsan,çocuk toparladıysa Antep'ten Muhammet'i alsınlar.Sağlam yedek olur.

Drogba da Umut da Burak da bu sene leş . Seneye Dzeko , Wilfred Bony , Balotelli , Osvaldo'dan ikisi şart .

Koray gelirse çok iyi olur hem türk hem iyi oyuncu .Heitinga kazmadır.

Drogba da Umut da Burak da bu sene leş . Seneye Dzeko , Wilfred Bony , Balotelli , Osvaldo'dan ikisi şart .

Ben memnunum forvetlerimizden.Sadece yeni sisteme adapte olmaları gerekiyor,biraz da sorumluluk almaları.Hepsi bu.Yoksa kalitelerine diyecek yok.

Bu arada everton forumlarına girdim.Heitinga'nın bize gideceğinden bahsetmişler.Taraftarlar arasında Sevinenler de var üzülenlerde.

Defansı toparlayacak oyuncu=Heitinga KESİNLİKLE DEĞİL. Koray'ı bilmiyorum da Heitinga aşırı mantıksız geldi. 3'lü defansta sağ stoper olarak düşünüyorsa eğer mantıklı olabilir ama göbekte düşünüyorsa düşünememiş pek. Gerçi sınır falan da var haber doğru mu kesin değil de.

Koraya iyi diyenler nerden izlediniz bu çocuğu anlamadım adam doğru düzgün maç oynamamis daha

Heitinga için düşüncem şu.

Hah iyi hamle diyebilir miyim? Hayır. Ama eğer şimdi direk üst seviye adam alamıyorsak, bu işi sene sonuna bırakıp, arada geniş döneminde bu adamı pekala kullanabiliriz. Hayvani tecrübeye sahip, en üst düzey liglerin havasını solumuş adam sonuçta.

Heitinga = Dany den daha büyük bomba olur defans da.

Bence çok kötü hamleler değil.Şimdi Riera'yla Dany'i göndermeye bakalım.

Geri
Üst Alt